Snel navigeren?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook op de werkvloer. Een arbeidsongeval met letselschade is een vervelende situatie. Hiervoor is vaak een schadevergoeding mogelijk om het leed enigszins te compenseren. Bij RN Letselschade staan onze specialisten voor je klaar gedurende deze lastige tijd. Wij leiden de schadeclaim voor jou in goede banen.

Kennismaken

mw. E.S.E. Mahabier

mw. E.S.E. Mahabier

Letselschadejurist

mw. E.S.E. Mahabier

Letselschadejurist

"Talent wint wedstrijden, maar teamwork en intelligentie winnen kampioenschappen"

dhr. E. Gormez

dhr. E. Gormez

Directie

dhr. E. Gormez

Directie

NIVRE Register-Expert

"Een opgever wint nooit en een winnaar geeft nooit op"

mw. N. Straathof

mw. N. Straathof

Letselschadejurist

mw. N. Straathof

Letselschadejurist

"In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden"

Arbeidsongeval met blijvend letsel

In de meeste gevallen volgt een goed herstel na letsel door een arbeidsongeval, maar er kan ook sprake zijn van blijvend letsel. Vaak is het dan niet langer mogelijk om het huidige werk uit te voeren. Dit resulteert in het mislopen van inkomsten. Wanneer een arbeidsongeval plaatsvindt, is de werkgever aansprakelijk en worden de gederfde inkomsten vergoed, tenzij er sprake was van roekeloos gedrag. In het geval van blijvend letsel moet naast het maandelijkse salaris ook het vakantiegeld, de onkostenvergoedingen en het misgelopen pensioen vergoed worden. Kortom, in de schadeclaim worden alle voordelen meegenomen waar je normaal gesproken recht op hebt.

Arbeidsongeval Letselschade In Rotterdam Advocaat 370x225.jpg
Voorbeeld: Medewerker valt van de trap

Letselschade claimen

Om aan te tonen dat het opgelopen letsel daadwerkelijk het gevolg is van een arbeidsongeval, is het verstandig om een huisarts te bezoeken. Zo wordt het letsel vastgesteld en gelinkt aan het ongeval, wat helpt bij het indienen van de schadeclaim. Het kan een hele stap zijn om je werkgever aansprakelijk te stellen voor het arbeidsongeval. In de meeste gevallen is een werkgever hiervoor verzekerd. Bij het claimen van letselschade zal je werkgever dus niet hoog in de kosten zitten en krijg jij een passende vergoeding. 

De eerste stap voor het claimen van letselschade is contact opnemen met onze letselschadespecialisten. Bij RN Letselschade weten we precies hoe het proces rondom arbeidsongevallen verloopt. Van gederfde inkomsten tot emotioneel leed; zowel materiële schade als immateriële schade kan vergoed worden.

RN Letselschade helpt bij een arbeidsongeval

Van licht letsel tot ernstig letsel; bij RN Letselschade behartigen wij de belangen van een slachtoffer na een ongeval. Wij regelen een schadevergoeding voor de geleden en nog te lijden schade. Dit doen wij op een transparante en persoonlijke manier, als cliënt ben jij altijd up-to-date van de ontwikkelingen. Gedurende het proces houden wij minstens iedere twee weken contact met jou. Wil je meer informatie over de hulp die RN Letselschade biedt? Neem dan gerust contact met ons op. 

Arbeidsongeval met letsel

Wanneer je letsel hebt opgelopen doordat je betrokken was bij een ongeval op je werk, dan is er sprake van een arbeidsongeval. Een arbeidsongeval hoeft niet per definitie plaats te vinden op je werk, maar kan ook voorkomen als je onder werktijd onderweg bent. Heb jij hiermee te maken? Dan is in veel gevallen je werkgever aansprakelijk en kan daar de schade worden verhaald. RN Letselschade helpt jou in deze situatie. Ook wanneer de schade onverhoopt niet te verhalen is op jouw werkgever, brengen wij geen kosten bij jou in rekening. Dit is het voordeel van ons no cure no pay-principe.

Aansprakelijkheid bij een arbeidsongeval

Na een arbeidsongeval kan het voorkomen dat jij, door het opgelopen letsel, je werk voor een bepaalde periode niet kan uitvoeren. Je loopt hierdoor niet alleen inkomsten mis, maar hebt waarschijnlijk ook te maken met de kosten voor een ziekenhuisbezoek en eventuele medicijnen. In principe is jouw werkgever aansprakelijk voor de schade. Dit betekent dat je een schadevergoeding kan claimen na het arbeidsongeval bij je werkgever. Dit kan alleen als aangetoond kan worden dat je werkgever niet voldaan heeft aan de zorgplicht. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer de werkomstandigheden onveilig waren of een machine niet goed werkte. Kan je werkgever echter aantonen dat hij volledig aan de zorgplicht voldaan heeft, of dat jij schade hebt opgelopen door roekeloos gedrag, dan is hij niet aansprakelijk. Hij hoeft jou dan geen schadevergoeding te betalen na het arbeidsongeval. Ook in dit geval helpt RN Letselschade jou kosteloos verder. Je kan altijd vertrouwen op ons no cure no pay-principe. 

Schadevergoeding arbeidsongeval

Heb je letsel opgelopen tijdens het uitvoeren van jouw werkzaamheden? Neem dan contact op met RN Letselschade. Wij zijn werkzaam door het hele land en helpen jou overal een schadevergoeding te krijgen na een arbeidsongeval met letsel. Wist je dat er ook digitaal veel mogelijk is? Als het bijvoorbeeld door ernstig letsel niet mogelijk is om bij ons langs te komen kunnen wij digitaal contact onderhouden en op deze manier veel regelen. Wij kunnen ook altijd bij jou langskomen op locatie. Onze letselschade-experts staan altijd en overal voor jou klaar.

Contact schadevergoeding na arbeidsongeval

Wanneer je letsel hebt opgelopen tijdens een arbeidsongeval, kan je meteen contact opnemen met RN Letselschade. Dankzij onze gratis letselschadescan ontvang jij binnen 60 minuten advies van één van onze ervaren letselschadespecialisten en weet je meteen waar je aan toe bent. Na een kennismakingsgesprek gaan wij meteen van start met het letselschadeproces. Wij zorgen ervoor dat jij de maximale schadevergoeding ontvangt na het arbeidsongeval. Dit is voor jou geheel kosteloos; wij verhalen alle kosten bij de aansprakelijke partij. Wil je meteen melding maken van een arbeidsongeval? Neem dan nu contact met ons op. RN Letselschade helpt je graag verder.

Letselschade berekenen

Meteen jouw arbeidsongeval melden?

Onze letselschadespecialisten staan voor jou klaar. Als je nu meteen jouw letselschade meldt, spreek je gegarandeerd binnen 60 minuten een expert die jou vrijblijvend verder helpt. Met onze gratis letselschadescan weet jij meteen waar je aan toe bent.

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online