RN Letselschade - schade auto vastleggen RN Letselschade - schade auto vastleggen

Letselschade claimen Letselschade claimen

Als u letsel heeft opgelopen door toedoen van een ander, kunt u een schadevergoeding aanvragen. Wij zorgen ervoor dat u een maximale vergoeding krijgt voor de schade die u geleden hebt. RN Letselschade beschikt over de juiste expertise om dit proces zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen.

Als u letsel heeft opgelopen door toedoen van een ander, kunt u een schadevergoeding aanvragen. Wij zorgen ervoor dat u een maximale vergoeding krijgt voor de schade die u geleden hebt. RN Letselschade beschikt over de juiste expertise om dit proces zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen.

Stappen bij het claimen van letselschade

Er is een aantal stappen die u dient te doorlopen wanneer u letsel opgelopen heeft door een ongeval op werk, in het verkeer of elders. Aan het uitvoeren van deze stappen is veel wet- en regelgeving verbonden. Wanneer u niet bekend bent met deze regelgeving, is het prettig als RN Letselschade kosteloos helpt bij dit proces. Dat doen we dan ook graag.

Hieronder treft u een beknopte uitleg van hoe wij uw letselschade claimen in 5 stappen. Wilt u meer informatie over de te nemen stappen? Ga dan naar ons letselschade stappenplan.

Stap 1: Experts inschakelen

Neem contact op met onze letselschadeadviseurs om het proces van de letselschadeclaim in gang te zetten. Wij begeleiden u tijdens alle stappen en zorgen dat u zo min mogelijk omkijken hebt naar dit proces. Zo kunt u zich focussen op het herstel, terwijl wij de maximale vergoeding claimen. Onze letselschade advocaten en juristen staan voor u klaar.

Stap 2: Aansprakelijkheid vaststellen

Een belangrijk onderdeel tijdens het claimen van de letselschade is de aansprakelijkheid van de tegenpartij vaststellen. Zonder een aansprakelijke tegenpartij kan de letselschade nergens verhaald worden (tenzij u beschikt over een aanvullende SVI dekking). Neem als voorbeeld een auto-ongeluk en het schadeformulier waar er duidelijk een proces over bestaat. In andere gevallen dient u een aangetekende brief versturen en de reactie van de tegenpartij afwachten.

Stap 3: Schadeclaim berekenen

Ieder ongeval is anders. Om de schadevergoeding goed te berekenen is een professioneel letselschadeadviseur nodig. Met behulp van rekenkundige specialisten wordt een eerlijke vergoeding berekend waarbij rekening gehouden wordt met zowel de materiële als de immateriële schade. Zo is er ook nog een vaak twijfel over het berekenen van smartengeld.

Stap 4: Letselclaim vaststellen

Nadat onze specialisten een berekening hebben gemaakt, wordt de letselclaim vastgesteld. Hiervoor zal overleg met de tegenpartij plaatsvinden en een onderhandeling van alle schadecomponenten en de hoogte van de schadevergoeding. Samen met u en de tegenpartij komen we tot een overeenkomst over de hoogte van de schadevergoeding. Na vaststelling wordt het gedocumenteerd zogenoemde vaststellingsovereenkomst.

Stap 5: Schadeclaim afwikkelen

Het is mogelijk dat het lang duurt voordat de schadeclaim is afgehandeld. Het kan dan gaan over maanden tot zelfs jaren. Een schadeclaim is pas afgehandeld als u helemaal genezen bent of wanneer de klachten stabiel blijven.

Ons team staat voor jou klaar >

mw. mr. S. Gholamalian

mw. mr. S. Gholamalian

Teammanager

mw. mr. S. Gholamalian

Teammanager

“Als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van je zeilen.”

dhr. E. Gormez

dhr. E. Gormez

Directie

dhr. E. Gormez

Directie

NIVRE Register-Expert

"Een opgever wint nooit en een winnaar geeft nooit op"

mw. mr. H.A. de Jongh

mw. mr. H.A. de Jongh

Letselschadejurist

mw. mr. H.A. de Jongh

Letselschadejurist

"There is no elevator to succes, you need to take the stairs."

Bekijk ons team

Hoogte van mijn letselschadeclaim

De hoogte van de letselschade vergoeding en de letselschade bedragen verschillen per situatie. Zo kan iemand die verlamd is geraakt en zijn werk niet langer kan uitvoeren een hogere schadevergoeding krijgen dan iemand die een hersenschudding op heeft gelopen en slechts schade heeft aan zijn/haar fiets. Vaste bedragen voor letselschade zijn er dus niet. Aan de hand van vergelijkbare ongevallen en persoonlijke omstandigheden wordt een passend bedrag bepaald. Hierbij wordt gekeken naar het verloop van het ongeval en de gevolgen ervan. Bij RN Letselschade kunnen wij door onze ervaring een passende vergoeding vaststellen en claimen.

Hulp van RN Letselschade

Van licht letsel tot ernstig letsel; bij RN Letselschade behartigen wij de belangen van een slachtoffer na een ongeluk. Wij regelen een schadevergoeding voor de geleden en nog te lijden schade. Dit doen wij op een transparante en persoonlijke manier, als cliënt bent u altijd up-to-date van de ontwikkelingen. Wilt u meer informatie over de hulp die RN Letselschade biedt? Neem dan gerust contact met ons op, of bel 085 – 013 1 013

Letselschade melden?

Letselschade formulier

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zeggen klanten over ons

Contact met RN Letselschade voor een letselschadevergoeding

Wanneer je contact opneemt met de experts van RN Letselschade, ontvang je gegarandeerd snel en vrijblijvend advies. Binnen 60 minuten spreek je een letselschadespecialist die naar jouw verhaal luistert en jou adviseert over de volgende stappen.

Direct berekenen
WhatsApp 9:00 tot 21:00 online