Onze werkwijze

RN Letselschade is een ervaren en snelgroeiend letselschadebureau. Als jij te maken hebt met letselschade ten gevolge van een verkeersongeval of bedrijfsongeval, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij ontzorgen jou volledig wanneer je slachtoffer bent geworden. Dankzij onze deskundigheid en ervaring kan je volledig op ons vertrouwen. Voor jou zijn onze diensten geheel kosteloos – wij verhalen de kosten altijd op de verzekeraar van de aansprakelijke partij. RN Letselschade is werkzaam door heel Nederland. Waar jouw ongeval ook heeft plaatsgevonden, RN Letselschade staat altijd voor jou klaar.

Wij helpen jou verder

Onze werkwijze is professioneel en persoonlijk met zo kort mogelijke lijnen. Wij vinden het belangrijk om je altijd tijdig op de hoogte te brengen van nieuwe informatie. Daar kan je dan ook altijd op vertrouwen. RN Letselschade staat klaar voor iedereen die door toedoen van een ander betrokken is geraakt bij een ongeval. Jouw zorgen zijn bij ons in goede handen.

Schade melden

Het letselschadetraject gaat van start wanneer jij bij ons de schade online of telefonisch meldt. Onze letselschadespecialisten luisteren naar jouw verhaal en plannen een afspraak in zodat we de situatie goed in kaart kunnen brengen. Het is ook mogelijk om jou op locatie te bezoeken. Tevens is het mogelijk om veel digitaal te regelen. Zo ben jij nooit afhankelijk van onze locatie in Amsterdam.

Kennismaking

In een oriënterend gesprek horen we graag zo uitgebreid mogelijk hoe het ongeval heeft plaatsgevonden. Hoe meer informatie we hebben, hoe beter. Natuurlijk begrijpen we dat jij ook op de hoogte gehouden wil worden. Daarom krijg je van ons meteen alle informatie die je nodig hebt van jouw persoonlijke letselschadespecialist. Hij of zij blijft jouw contactpersoon gedurende het volledige proces. Zo kan je altijd al je vragen kwijt.

Voorschot letselschade

Na het kennismakingsgesprek met jouw contactpersoon gaan wij aan het werk om de tegenpartij aansprakelijk te stellen. Hoewel wij meteen aan de slag gaan, is er tijdens dit traject veel geduld nodig. Wat we wel direct voor je regelen, is het aanvragen van een voorschot op de schadevergoeding. De kans is namelijk groot dat je al meteen na het opgelopen letsel met extra kosten te maken hebt gehad.

Afwikkeling

Na het definitief vaststellen van de schadevergoeding, volgt het afwikkelen en afronden van de letselschadezaak. Meestal kunnen we vanaf dat moment binnen twee weken de slotbetaling van de tegenpartij verwachten. Wij zijn tevreden als de zaak netjes is afgerond en jij een eerlijke vergoeding voor je opgelopen letsel hebt ontvangen. Vanaf dan kan jij je weer volledig richten op je herstel en gezondheid.

Snelle en persoonlijke werkwijze

Dankzij onze efficiënte en persoonlijke werkwijze helpen wij jou zo snel mogelijk het letselschadetraject te doorlopen. Neem je contact met ons op, dan ontvang je altijd binnen 60 minuten vrijblijvend advies over jouw letselschadezaak. RN Letselschade is werkzaam in heel Nederland. Onze ervaren experts en juristen adviseren en helpen je graag, waar je ook letselschade hebt opgelopen. Wil je nu een schade melden of heb je nog vragen? Neem meteen contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Meteen een schade melden?

Heb je letselschade opgelopen? Dan wil je snel geholpen worden. Dat begrijpen wij bij RN Letselschade. Daarom heb je altijd binnen 60 minuten contact met een letselschadespecialist die jou vrijblijvend adviseert. Neem meteen contact met ons op.

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online