RN Letselschade bestaat uit een team letselschade experts met veel ervaring en een uitgebreide expertise. We hebben twee kantoren: in Amsterdam en in Rotterdam. Wij werken echter door heel Nederland en bezoeken onze cliënten ook thuis.

Het team is voortdurend in beweging want onze succesvolle formule zorgt ervoor dat wij steeds verder groeien. Bij ons kun je terecht voor de zogenaamde no cure, no pay formule en dat betekent dat jij onze kosten nooit zelf hoeft te betalen. Wij zijn er voor de slachtoffers!

De experts van RN Letselschade

De letselschade experts van RN Letselschade hebben een groot aantal vaardigheden én eigenschappen. Zo zijn we altijd op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving. Een must om met succes letselschade te claimen. De wederpartij waarmee wij onderhandelen is vaak een expert van een verzekeringsmaatschappij die eveneens goed op de hoogte is. Daarom is het belangrijk dat wij ons voortdurend bijscholen, en dat doen we dus ook! Zo kun jij er zeker van zijn dat je de beste juridische bijstand krijgt. Daarnaast zijn wij zeer ervaren en bedreven in het succesvol onderhandelen met een tegenpartij.

Letselschade claimen vraagt om juridische kennis en goed kunnen onderhandelen. Wij zijn er immers voor het slachtoffer. Maar wij doen meer. Wij zijn ook zeer betrokken en onze experts hebben een groot inlevingsvermogen. Wij staan voor je klaar en je kunt op ons vertrouwen. Een veilig gevoel in een onzekere en moeilijke tijd. Bel ons gerust eens voor een vertrouwelijk gesprek.

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online