Rn letselschade diensten

Geschiedenis Geschiedenis

De geschiedenis van RN Letselschade

De geschiedenis van RN Letselschade begon in november 2017. Wij werden opgericht met een duidelijk doel: slachtoffers bijstaan die als gevolg van een verkeers- of bedrijfsongeval letselschade hadden opgelopen. Onze roots in de assurantiënwereld vormden een stevige basis voor deze nieuwe richting. Van het bemiddelen en adviseren in autoverzekeringen evolueerden wij naar een gespecialiseerd letselschadebureau, met een focus op het bieden van ongeëvenaarde diensten aan onze cliënten.

RN Letselschade - Kantoor

Van verzekeringen naar letselschade

Onze ervaring met assurantiën, met name in autoverzekeringen, leidde ons naar de letselschadewereld. De groeiende vraag van slachtoffers die schade hadden opgelopen, inspireerde ons om ons te specialiseren in letselschade. Onze benadering focuste op persoonlijke begeleiding, laagdrempeligheid en strategisch inzicht. Deze aanpak bleek essentieel in een wereld waar slachtoffers vaak op zoek zijn naar iemand die niet alleen hun taal spreekt, maar ook hun emoties en uitdagingen begrijpt.

Ons team staat voor jou klaar

mw. mr. S. Gholamalian

mw. mr. S. Gholamalian

Teammanager

mw. mr. S. Gholamalian

Teammanager

“Als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van je zeilen.”

dhr. E. Gormez

dhr. E. Gormez

Directie

dhr. E. Gormez

Directie

NIVRE Register-Expert

"Een opgever wint nooit en een winnaar geeft nooit op"

mw. mr. H.A. de Jongh

mw. mr. H.A. de Jongh

Letselschadejurist

mw. mr. H.A. de Jongh

Letselschadejurist

"There is no elevator to succes, you need to take the stairs."

Bekijk ons team

Groei en uitbreiding

De geschiedenis van RN Letselschade is een van groei en ambitie. De vraag van slachtoffers die bijgestaan wilden worden door ons team nam toe. Onze unieke aanpak en de wens om meer slachtoffers bij te staan, stimuleerden onze groei. Elke nieuwe stap was een bewijs van onze vastberadenheid om te excelleren in onze dienstverlening en een verschil te maken in het leven van onze cliënten. We groeiden niet alleen in aantal, maar ook in expertise en reputatie.

Innovatie als onderdeel van onze geschiedenis

Eind 2020 nam onze geschiedenis een belangrijke wending: we namen twee letselschadekantoren over. Vanaf januari 2021 onderscheidden we ons door werkzaamheden te automatiseren, wat onze klanten meer persoonlijke aandacht bood. Deze stap in onze geschiedenis illustreert onze toewijding aan innovatie en efficiëntie, waardoor we onze cliënten nog beter konden bijstaan. Ons doel was om een omgeving te creëren waarin onze medewerkers zich konden focussen op wat echt belangrijk is: de cliënt.

Van solo naar een team

RN Letselschade startte als een eenmanszaak, maar groeide uit tot een onderneming met zeventien collega’s, allen toegewijd aan onze missie. Onze geschiedenis is het bewijs van onze groei en het potentieel voor de toekomst. Elke nieuwe collega bracht zijn of haar unieke vaardigheden en perspectieven mee, wat leidde tot een rijke diversiteit aan inzichten en benaderingen binnen ons team.

Conclusie

De geschiedenis van RN Letselschade is een verhaal van toewijding, innovatie en groei. We blijven ons inzetten om onze cliënten nog beter te helpen, met onze kernwaarden als leidraad. De toekomst ziet er veelbelovend uit, met plannen voor verdere uitbreiding en verbetering van onze diensten. We kijken uit naar de volgende stappen in onze reis en zijn dankbaar voor elke cliënt die ons hun vertrouwen heeft geschonken.

Contact met RN Letselschade voor een letselschadevergoeding

Wanneer je contact opneemt met de experts van RN Letselschade, ontvang je gegarandeerd snel en vrijblijvend advies. Binnen 60 minuten spreek je een letselschadespecialist die naar jouw verhaal luistert en jou adviseert over de volgende stappen.

Direct berekenen
WhatsApp 9:00 tot 21:00 online