November 2017, het jaar dat RN Letselschade werd opgericht. Ons doel was slachtoffers bij te staan die als gevolg van een verkeers- of bedrijfsongeval letselschade hadden opgelopen.
Dit was geen onlogische stap gezien ons verleden binnen de assurantiën. Wij bemiddelden en adviseerden namelijk in o.a. autoverzekeringen. Toen de hulpvraag van slachtoffers die schade hadden opgelopen toenam, besloten we ons verder te ontwikkelen en professionaliseren in de letselschadewereld. Een wereld waarin slachtoffers behoefte hadden aan persoonlijke begeleiding, laagdrempeligheid en strategisch inzicht met als doel een rechtvaardige vergoeding te verkrijgen.
De vraag van slachtoffers die bijgestaan willen worden door RN Letselschade nam met de dag toe. Niet geheel onverwacht, want de ambitie om veel meer slachtoffers bij te staan hield ons bezig. We dachten, handelden en ademden anders dan anderen. Juist omdat we hierin geloven schrijven we continu alle denkbare toekomstsituaties uit.

Groeiscenario

Ons kantoor anticipeerde op de verwachte groei en streefde naar een zeer hoge mate van klanttevredenheid, terwijl er tegelijkertijd in en aan de onderneming hard werd gewerkt, en zeker niet zonder tegenslagen. Een kundig, veerkrachtig en flexibel team dat maar één gezamenlijk doel heeft, namelijk het zo kwalitatief mogelijk begeleiden van slachtoffers. We luisteren graag naar alle problemen en losse deze op voor cliënten. Het maakt niet uit hoe complex of juist eenvoudig een zaak is, want ieder slachtoffer verdient de nodige aandacht en uitleg.

Overnames

Eind 2020 besloot de directie van RN Letselschade een tweetal letselschadekantoren over te nemen, waarvan ook het klantenbestand. Wederom niet geheel onverwacht, want vanaf januari 2021 heeft RN Letselschade zich onderscheiden door op alle mogelijke manieren de werkzaamheden voor onze collega’s en slachtoffers te automatiseren. De in de markt bekende systemen werden voor een groot deel vervangen door eigen systemen, methoden en programma’s die niet alleen onze collega’s het werk makkelijker maakten, maar tegelijkertijd ook meer tijd creëerden voor onze collega’s, waardoor persoonlijke begeleiding écht onze kracht werd.

Van 1 naar een dozijn, in korte tijd

RN Letselschade, toen bestaand uit één medewerker, groeide uit tot een onderneming met zeventien collega’s die dag in en dag uit met dezelfde missie van RN Letselschade werkt. De eerste stappen voor wat komen gaat zijn gezet. Het is niet meer de vraag of RN Letselschade kan groeien, maar hoe wij onze cliënten nóg beter kunnen helpen.

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online