Arbeidsongeval

Soorten letselschade

Dagelijks vinden veel ongevallen plaats, zowel in het verkeer als bijvoorbeeld op de werkvloer. Bij al die verschillende soorten ongevallen kunnen ook veel verschillende soorten letsel en letselschades ontstaan. RN Letselschade helpt jou gedurende dit proces.

Welke soorten letselschade zijn er?

Wanneer jij letselschade hebt opgelopen door toedoen van een ander, kun je een schadevergoeding aanvragen. Als er een aansprakelijke partij is, kan zowel materiële als immateriële schade verhaald worden bij de tegenpartij. Voor deze verschillende situaties bestaan ook verschillende typen verhaalbare letselschades:

Verschillende soorten letsel

We kennen dus meerdere soorten letselschade; fysiek en emotioneel. Deze vormen van letsel ontstaan naar aanleiding van diverse situaties, waarvan de ernst van het letsel verschilt. Hieronder vindt u een overzicht van de gevallen van aansprakelijkheid.

RN Letselschade voor alle soorten letselschade

RN Letselschade staat je ook bij in andere gevallen van aansprakelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld schade hebt opgelopen door toedoen van een (huis)dier, is er sprake van dierenaansprakelijkheid. Daarnaast helpen wij je wanneer de gemeente aansprakelijk is en bij aansprakelijkheid in sport- en spelsituaties. Heb jij onverhoopt te maken met één van deze soorten letselschade? Neem dan zo snel mogelijk contact op met RN Letselschade. Wij zorgen ervoor dat je binnen 60 minuten met een letselschadespecialist spreekt die jou meteen vrijblijvend advies geeft. Onze experts helpen jou door heel Nederland.

 

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online