Rn letselschade diensten

Diensten

Onze diensten

Wanneer je letselschade hebt opgelopen, wil je daar graag compensatie voor ontvangen. RN Letselschade helpt je bij het afhandelen van alle zaken omtrent jouw geleden letsel. Wij zijn er voor het regelen van een rechtvaardige en maximale schadevergoeding en voor het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. RN Letselschade levert verschillende soorten diensten: een gratis letselschadescan, gratis rechtsbijstand en second opinions. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en geven altijd advies op maat. Het is ook mogelijk om veel digitaal te regelen; zo ben je nooit afhankelijk van onze locatie in Amsterdam.

Gratis letselschadescan

Eén van onze diensten is het geven van een gratis letselschadescan. Wanneer je letselschade opgelopen hebt, heb je recht op een schadevergoeding. Bij RN Letselschade weet je al snel waar je aan toe bent. Als je contact met ons opneemt, spreek je gegarandeerd binnen 60 minuten een letselschade-expert die jou verder helpt. Onze expert geeft jou op dat moment geheel vrijblijvend advies en beoordeelt jouw geleden schade. Je hoort meteen hoe groot de kans is op een letselschadevergoeding. Het inschakelen van onze hulp kost niets! Vraag hier meteen een gratis letselschadescan aan. 

Gratis rechtsbijstand

RN Letselschade begrijpt dat het regelen van een letselschade een complex proces kan zijn. Daarbij heb je waarschijnlijk al genoeg aan je hoofd na het letsel dat je geleden hebt. Na een ongeval kan er zowel fysiek als mentaal veel op je afkomen. Daarom neemt RN Letselschade zoveel mogelijk voor jou uit handen. Ook over de kosten hoef je je geen zorgen te maken: onze rechtsbijstand is voor jou geheel gratis. Heb je te maken met een situatie waarbij een andere partij aansprakelijk is, dan factureren we alle kosten bij de verzekeraar van de tegenpartij. Jouw belangen staan bij ons altijd voorop. Gratis juridische hulp hoort daar in onze ogen bij. Ook wanneer er een rechtbankprocedure nodig is tijdens het traject, kan je op de specialisten van RN Letselschade rekenen. Neem contact met ons op wanneer je wil weten wat wij voor jou kunnen betekenen.

Second opinion

Een second opinion behoort bij RN Letselschade ook tot de mogelijkheden. Als je letselschade hebt geleden en je niet gehoord voelt bij een letselschadebureau, is dat erg vervelend. Daarom is het altijd mogelijk om bij ons een second opinion aan te vragen. Wij nemen de zaak over van de het andere letselschadebureau en bekijken meteen geheel vrijblijvend jouw dossier. De overstap naar RN Letselschade is voor jou geheel gratis. Wil jij graag een second opinion? Neem contact met ons op en we bespreken direct de inhoud van jouw letselschadezaak.

Gebruik maken van onze diensten?

Bij RN Letselschade heb je te maken met ervaren experts en juristen. Wij behartigen jouw belangen en zorgen ervoor dat je een eerlijke vergoeding krijgt wanneer je letselschade hebt geleden. Heb je nog vragen of wil je meteen een schade melden? Neem dan nu contact met ons op. Onze letselschade-experts staan voor je klaar!

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online