Header gratis rechtsbijstand

Gratis rechtsbijstand

Gratis rechtsbijstand bij letselschade

Heb je onverhoopt letsel opgelopen door toedoen van een ander? Dan komt er ineens een hoop op je af. Extra kosten, materiële en emotionele schade en misschien wel een lange periode van herstel. Misschien kan je dingen zelf niet meer, waardoor je (tijdelijk) hulp in huis nodig hebt. Als je dan ook nog bezig moet zijn met het regelen van je letselschade, kan het al snel te veel worden. Daarom staat RN Letselschade je bij wanneer je letselschade hebt opgelopen. Wij ontzorgen jou volledig, zodat jij je op je herstel kan focussen. Onze juridische hulp is voor jou geheel gratis: wij verhalen alle kosten op de verzekering van de tegenpartij.

Kosteloos en onafhankelijk advies

Wanneer je letsel hebt opgelopen en een ander daarvoor aansprakelijk is, laat je dan gratis bijstaan door de schade-experts van RN Letselschade. Wij behartigen alleen jouw belangen, niet die van de tegenpartij. Het voordeel daarvan is dat je een zakelijke afstand kan bewaren ten opzichte van de aansprakelijke partij. Wij adviseren deskundig, professioneel en onafhankelijk. RN Letselschade steunt je bij het nemen van belangrijke beslissingen. Met onze gratis rechtsbijstand kan je vertrouwen op de juiste juridische stappen, ook wanneer er een rechtbankprocedure nodig blijkt te zijn tijdens het traject. Wij zijn werkzaam in heel Nederland. Of je nu woont in Friesland of letsel hebt opgelopen in Limburg, je bent altijd welkom op ons kantoor in Amsterdam. Het is ook mogelijk dat we bij jou op locatie een afspraak maken. Tevens is er ook veel digitaal mogelijk. Zo ben je nooit afhankelijk van onze locatie en kunnen wij jou altijd verder helpen, waar je ook bent.

Eerlijke en betrouwbare hulp

Al onze diensten zijn voor jou geheel kosteloos, zo ook onze gratis rechtsbijstand. Wij helpen je verder wanneer je slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval of arbeidsongeval. De kans is groot dat je schade hebt geleden. Dit kan zowel materiële als immateriële schade zijn. De materiële schade is bijvoorbeeld de ziekenhuiskosten en de schade aan je fiets of auto. De immateriële schade is het emotionele letsel dat je opgelopen hebt door toedoen van het ongeval: het verdriet en de zorgen die je anders niet zou hebben gehad. Beide schades verhalen wij voor jou op de tegenpartij, zodat je een eerlijke vergoeding krijgt. RN Letselschade behartigt jouw belangen.

Binnen 60 minuten gratis rechtsbijstand

Wil jij weten wat RN Letselschade voor jou kan betekenen? Als je nu contact met ons opneemt, spreek je binnen 60 minuten een letselschadespecialist die jou vrijblijvend adviseert over jouw letselschadezaak. Jij weet met onze gratis rechtsbijstand dus meteen waar je aan toe bent. Onze deskundige medewerkers staan jou graag te woord. Samen staan we sterk.

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online