gratis-letselschadescan

Letselschadescan

Heb je letselschade opgelopen door toedoen van een ander? Dat is erg vervelend. RN Letselschade begrijpt dat je snel verder geholpen wil worden. Daarom is het mogelijk om bij ons een gratis letselschadescan te doen. Dat houdt in dat wanneer jij contact met ons opneemt, je binnen 60 minuten door een deskundige letselschadespecialist wordt benaderd die je direct advies geeft over jouw letselschadezaak. Deze letselschadescan is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Letselschadescan

Binnen 60 minuten contact

Dankzij onze gratis letselschadescan weet jij snel waar je staat en waar je aan toe bent. Er wordt namelijk binnen 60 minuten nadat je ons hebt bereikt, contact met jou opgenomen door één van onze ervaren letselschade-experts RN Letselschade snapt dat je met veel vragen zit nadat je letselschade hebt opgelopen. Welke onkosten kan je allemaal verhalen? Wie is er aansprakelijk? Wat kan je doen als je niet zeker weet óf er iemand aansprakelijk is? Onze letselschadespecialist kan al jouw vragen beantwoorden en geeft geheel vrijblijvend advies. Jouw schade wordt meteen beoordeeld en je hoort ook direct hoe groot de kans is op een letselschadevergoeding. Niet alleen onze letselschadescan is gratis – als je onze hulp inschakelt voor het gehele letselschadeproces, blijft het gehele traject kosteloos.

Na jouw gratis letselschadescan

Nu je door onze gratis letselschadescan goed geïnformeerd bent over de mogelijkheden en je al je vragen hebt kunnen stellen, starten wij zo snel mogelijk het letselschadetraject. RN Letselschade neemt al jouw zorgen uit handen. Wij zijn werkzaam in heel Nederland en kunnen ook bij jou op locatie komen om de gebeurtenissen en de letselschadeclaim door te spreken. Zeker wanneer er sprake is van ernstig letsel, is dit een ideale uitkomst. Daarnaast is er ook veel digitaal mogelijk. Je bent dus nooit afhankelijk van onze locatie in Amsterdam. Wij stellen aan de hand van de gebeurtenissen de tegenpartij aansprakelijk. Hoewel er tijdens het letselschadetraject veel geduld nodig is, regelen wij wel meteen een voorschot op de schadevergoeding voor je. Zo heb je in ieder geval alvast een kleine vergoeding voor de extra kosten die je hebt geleden voor bijvoorbeeld ziekenhuisafspraken en medicijnen.

Neem contact op voor een gratis letselschadescan

Al onze diensten zijn voor jou 100% kosteloos. Alle kosten verhalen wij op de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Of je nu in het meest noordelijke of zuidelijke puntje van Nederland woont, RN Letselschade helpt jou verder door het hele land. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen of heb je aanvullende vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wil je meteen gebruik maken van onze gratis letselschadescan? Vul dan nu onderstaand formulier in. Vermeld je naam, telefoonnummer, e-mailadres en de gebeurtenissen die tot de letselschade hebben geleid. Binnen 60 minuten neemt een letselschadespecialist contact met je op om je verder te helpen.

mw. mr. S. Gholamalian

mw. mr. S. Gholamalian

Teammanager

mw. mr. S. Gholamalian

Teammanager

“Als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van je zeilen.”

dhr. E. Gormez

dhr. E. Gormez

Directie

dhr. E. Gormez

Directie

NIVRE Register-Expert

"Een opgever wint nooit en een winnaar geeft nooit op"

mw. mr. H.A. de Jongh

mw. mr. H.A. de Jongh

Letselschadejurist

mw. mr. H.A. de Jongh

Letselschadejurist

"There is no elevator to succes, you need to take the stairs."

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online