Missie

RN Letselschade is opgericht met het doel om slachtoffers zo goed mogelijk bij te staan gedurende hun letselschadetraject. Tijdens deze procedure worden slachtoffers bijgestaan met een maximale informatievoorziening, waarmee de schade in kaart kan worden gebracht en daarmee ook gevorderd. Wij zijn hierin zeer succesvol gebleken: RN Letselschade is enorm gegroeid en tegenwoordig is het aantal aanvragen dat wij per dag binnenkrijgen hoger dan wij ooit hadden mogen dromen.

Vandaag de dag streeft RN Letselschade ernaar om slachtoffers zo goed mogelijk te helpen, een rechtvaardige schadevergoeding te verhalen én zoveel mogelijk slachtoffers bij te staan. Gelet op de hoeveelheid aanvragen die RN Letselschade binnenkrijgt, is het waarborgen van onze missie onze grootste uitdaging.

Visie

RN Letselschade ontwikkelt modulair haar eigen programma’s en systemen die bijdragen aan een effectieve vorm van letselschadebehandeling, waarbij de focus wordt gelegd op het klantcontact. Het slachtoffer behoeft immers aandacht en verdere uitleg om optimale klanttevredenheid te creëren. Dit vraagt om een verdere digitalisering van de administratieve lasten. Zo kunnen wij meer tijd besteden aan de behoefte van onze cliënten. Hiermee stappen we steeds meer af van de bekende werkwijze in de branche en zorgen wij voor vernieuwing en inventiviteit. Kwaliteit is niet alleen vakkennis, maar gaat ook om het zien van de details.

RN letselschade gelooft dat het letselschadetraject voor een groot deel geautomatiseerd kan worden, hetgeen tot dusver ook door ons is bewezen. In de komende tijd gaan we dit idee verder uitwerken zodat de kwaliteit van onze dossiervorming verder wordt ontwikkeld. We hopen dat deze werkwijze haar vruchten zal afwerpen met als doel een nóg betere klanttevredenheid en een schadevergoeding die recht doet aan de geleden schade van het slachtoffer.

Wij bouwen continu door aan onze doelen en komen terug met nieuws wat de letselschadewereld definitief zal veranderen.

Meer weten over ons? Bekijk ons team:

mw. E.S.E. Mahabier

mw. E.S.E. Mahabier

Letselschadejurist

mw. E.S.E. Mahabier

Letselschadejurist

"Talent wint wedstrijden, maar teamwork en intelligentie winnen kampioenschappen"

dhr. E. Gormez

dhr. E. Gormez

Directie

dhr. E. Gormez

Directie

NIVRE Register-Expert

"Een opgever wint nooit en een winnaar geeft nooit op"

mw. mr. N. Straathof

mw. mr. N. Straathof

Letselschadejurist

mw. mr. N. Straathof

Letselschadejurist

"In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden"

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online