Een letselschade advocaat Rotterdam kan jou helpen bij het claimen van jouw schade als gevolg van een ongeluk. In de meeste gevallen van letsel zal een letselschade jurist je daarbij kunnen helpen. Ben je op zoek naar een letselschade jurist in Rotterdam? RN Letselschade werkt door heel Nederland, zo ook in Rotterdam.

Rotterdam Letselschade Verkeer Fietser Ongeval Auto Erasmusbrug

Wat bedoelen we met letselschade in Rotterdam?

Een letselschade slachtoffer is iemand die betrokken is bij een ongeval of incident en die daar schade aan heeft overgehouden. Bijvoorbeeld vanwege een verkeersongeval of bedrijfsongeval. Letselschade is lichamelijke schade zoals een whiplash of psychische schade, die je oploopt door toedoen van een ander. Dat kan om een gekneusde pols gaan, maar ook om zwaar lichamelijk letsel met allerlei beperkingen als gevolg. Letselschade wordt bijvoorbeeld veroorzaakt door een verkeersongeluk, een bedrijfsongeval of een hondenbeet. Deze schade kun je laten compenseren door een claim in te dienen bij de tegenpartij. Meestal heb je daar zelf niet voldoende kennis voor, zie je op tegen de hele procedure of wil je je graag focussen op je herstel na het ongeval. RN Letselschade Rotterdam neemt jou deze zorg volledig uit handen.

Maak kennis met onze letselschade experts uit Rotterdam

mw. E.S.E. Mahabier

mw. E.S.E. Mahabier

Letselschadejurist

mw. E.S.E. Mahabier

Letselschadejurist

"Talent wint wedstrijden, maar teamwork en intelligentie winnen kampioenschappen"

dhr. E. Gormez

dhr. E. Gormez

Directie

dhr. E. Gormez

Directie

NIVRE Register-Expert

"Een opgever wint nooit en een winnaar geeft nooit op"

mw. mr. N. Straathof

mw. mr. N. Straathof

Letselschadejurist

mw. mr. N. Straathof

Letselschadejurist

"In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden"

Aansprakelijkheid: een letselschade advocaat Rotterdam helpt je

Als we het hebben over aansprakelijkheid dan bedoelen we dat iemand, of een instantie, kan worden aangesproken op het voorval. Deze partij moet jou als slachtoffer een vergoeding geven voor geleden schade. Hieronder volgen een paar voorbeelden, waarbij de schuldvraag duidelijk is:

Rotterdam Letselschade Advocaat Min 355x390
  • Je wordt door een automobilist aangereden terwijl je op het zebrapad loopt. De automobilist is dan aansprakelijk voor jouw schade. Dit zou bijvoorbeeld ook gelden als je wordt aangereden door de automobilist.
  • Je wandelt in het park en wordt onverwacht door een grote loslopende hond in je been gebeten. De bezitter van de hond is aansprakelijk voor jouw schade
  • Je fietst over een fietspad en komt ten val omdat er een gat in de weg zit. De gemeente is aansprakelijk voor jouw schade in verband met slecht onderhoud van het wegdek.

Als je letselschade wil claimen bij een derde, dan zal je deze persoon/instantie officieel aansprakelijk moeten stellen. Het beste kun je dit door een letselschade jurist Rotterdam laten doen. Deze kan jou van het begin tot het eind helpen met de afhandeling van de schadeclaim.

Wat cliënten zeggen over ons:

5,0 208 reviews

Wat doet een letselschade advocaat Rotterdam?

Met de hulp van een letselschade jurist Rotterdam is het mogelijk om schadevergoeding te verhalen op zowel morele als materiële schade. Het is heel gemakkelijk om advocaten te bereiken via de letselschade juristen van RN Letselschade Rotterdam. In de kantoren, waar de interviews tot in detail plaatsvinden, wordt de situatie van de slachtoffers in uitgebreid onderzocht. De persoon wordt door de letselschade professionals van A tot Z op de hoogte gebracht van wat de vervolgstappen zijn.

Wanneer een letselschade advocaat Rotterdam inschakelen?

Advocaat Rotterdam Letselschade Haya Min 300x192

Een letselschade jurist schakel je in zodra je slachtoffer bent geworden van een ongeval en een schadevergoeding wil verhalen op de aansprakelijke partij. Een letselschade jurist kan jou vervolgens helpen en ontzorgen tijdens het gehele proces en zal ervoor zorgen dat jij een zo hoog mogelijke schadevergoeding ontvangt van de aansprakelijke partij.

Waarom kiezen voor RN Letselschade Rotterdam?

RN Letselschade richt zich op drie specifieke soorten letselschade: verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en situaties in het openbaar vervoer. In ons team werken ervaren juridisch experts, die als geen ander weten hoe ze deze vormen van letselschade in Rotterdam kunnen verhalen. Wij bieden landelijke dekking en streven altijd naar de maximale vergoeding. Daarbij hebben wij een succespercentage van 96,9%. Wij begeleiden u kosteloos bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. 

RN Letselschade Rotterdam

Op zoek naar een letselschadebureau Rotterdam? RN letselschade is gevestigd in Rotterdam en heeft ook een kantoren in Den Haag en Utrecht. Wij helpen iedereen in heel Nederland bij het claimen van letselschade en smartengeld. Je kunt een afspraak maken bij ons op kantoor voor een vrijblijvend intakegesprek maar we kunnen ook bij jou thuis komen. Wij zijn ervaren en betrokken letselschade experts die je graag helpen de maximale letsel schadevergoeding en smartengeld te claimen bij de aansprakelijke partij. Wij zijn zeer gedreven In het onderhandelen met de wederpartij en het berekenen van ingewikkelde letselschadeclaims. Kun je de hulp van een letselschade jurist Rotterdam gebruiken? Neem dan nu contact met ons op via de mail of telefoon.

Onze advocaten en juristen staan klaar om jou vrijblijvend te adviseren.

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online