RN Letselschade Banner Homepage RNletselschade

Letselschade Gorinchem Letselschade Gorinchem

Elke dag gebeuren er ongelukken, van verkeersongevallen tot medische fouten. Deze ongevallen kunnen vervelende gevolgen hebben. Om uw geleden schade te compenseren, helpen de letselschadespecialisten van RN Letselschade Gorinchem en omstreken u bij het proces van een schade claimen. Wij zorgen ervoor dat u een passende vergoeding krijgt voor de schade die geleden is door het ongeval. Wij nemen voor u alle zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op het herstel. RN Letselschade Gorinchem staat voor u klaar.

Verschillende soorten letselschade

RN Letselschade Gorinchem verhaalt lichamelijke en psychische schade die u heeft opgelopen door het toedoen van een ander. Hierbij gaat het zowel om licht als zwaar lichamelijk letsel. Denk bijvoorbeeld aan een blauwe plek die slechts enkele weken zichtbaar is, maar ook aan blijvend letsel dat langdurige beperkingen met zich meebrengt. Letsel kan door verschillende ongevallen ontstaan. De meest voorkomende situaties die letselschade veroorzaken, zijn verkeersongevallen en arbeidsongevallen. Bij al deze ongevallen kan vaak duidelijk een aansprakelijke partij worden aangewezen:

Letselschade Gorinchem – wat kan ik zelf doen?

Verkeersongeval Letselschade Gorinchem RN
RN Letselschade Gorinchem – Wij staan voor uw rechten. Maximale schadevergoeding, transparante werking.

Om uw letselschade in Gorinchem en omstreken te verhalen, moet er een aantal stappen ondernomen worden. Allereerst schakelt u de hulp in van één van onze letselschadespecialisten. Onze specialisten starten dan zo snel mogelijk het proces rondom de letselschadeclaim. Heeft u letsel opgelopen door een verkeersongeval? Dan zijn er alvast twee dingen die u zelf kunt doen: een schadeformulier invullen en de huisarts bezoeken. Het schadeformulier schetst een goed beeld van de aansprakelijke partij en wat er precies gebeurd is. Daarnaast is een bezoek aan de huisarts niet alleen verstandig voor uw lichamelijke gezondheid, maar ook met het oog op de letselschadeclaim. Zo is er namelijk een duidelijk verband te leggen tussen de klachten en het ongeval.

Zo gaat RN Letselschade te werk bij letselschade Gorinchem

Bij RN Letselschade Gorinchem gaan we stapsgewijs te werk. Met onze letselschadespecialist plant u een kennismakingsgesprek in waarin de gebeurtenissen worden besproken om een duidelijk beeld te schetsen van het ongeval en de aansprakelijke partij. Vervolgens beoordeelt onze specialist de schade en wordt er een berekening gemaakt van de schadevergoeding. Voor de hoogte van letselschade zijn geen vaste bedragen bepaald.

Bij het vaststellen van een schadevergoeding spelen diverse factoren een rol, waaronder de ernst van het letsel, de gevolgen voor de toekomst en de tijdsduur van het herstel. Als de schade bij de tegenpartij te verhalen is, krijgt u een persoonlijke dossierbehandelaar toegewezen. Gedurende het proces is dit uw aanspreekpunt dat steeds voor u klaarstaat bij vragen en onduidelijkheden. Door regelmatig contact te houden met uw persoonlijke letselschadespecialist blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen. We houden minstens iedere twee weken contact met u en daarnaast hebben we ook iedere vier weken contact met de tegenpartij. Dit laatste is erg belangrijk om het proces snel en soepel te laten verlopen.

Contact met RN Letselschade Gorinchem

RN Letselschade staat voor u klaar bij het regelen van alle zaken omtrent uw letselschade in Gorinchem en omstreken. Het is al vervelend genoeg dat u letsel opgelopen heeft door het toedoen van een ander. Wij doen er daarom alles aan om u te ontzorgen. Meld nu direct bij ons uw schade. Neem bij vragen altijd contact met ons op. Onze ervaren collega’s helpen u graag verder bij RN Letselschade Gorinchem.

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online