RN Letselschade Banner Homepage RNletselschade

Letselschade Schiedam Letselschade Schiedam

Heeft u letsel opgelopen door toedoen van een ander? Dat is erg vervelend. Waarschijnlijk heeft u met veel extra kosten te maken, fysieke klachten opgelopen zoals een whiplash en heb misschien mentaal ook wel een klap aan overgehouden. Dan wilt u dat er iemand is die uw belangen voorop stelt en u helpt bij het claimen van een schadevergoeding. Daar helpt RN Letselschade Schiedam bij. Wij zorgen ervoor dat u een passende vergoeding krijgt voor de schade die u heeft geleden. Wij nemen alle zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op het herstel. RN Letselschade Schiedam staat voor u klaar. Wij zetten alles op alles.

Wat te doen bij letselschade in Schiedam?

Wanneer u letselschade opgelopen heeft in Schiedam of omgeving, neemt u contact op met RN Letselschade Schiedam. U dient een aantal stappen te ondernemen uw letselschade Schiedam te kunnen verhalen. Onze letselschadespecialisten starten zo snel mogelijk het letselschadeproces. Er is alvast een aantal dingen die u zelf kunt ondernemen als u letselschade opgelopen hebt tijdens een verkeersongeval. Allereerst is het verstandig om een schadeformulier in te vullen, indien mogelijk samen met de aansprakelijke partij. Dit schetst namelijk een goed beeld van wat er precies gebeurd is. Verder moet u altijd een bezoek aan de huisarts brengen – niet alleen omdat u waarschijnlijk lichamelijk letsel hebt opgelopen, maar ook met het oog op de letselschadeclaim. Met het bewijs dat u naar de dokter geweest bent kunt u duidelijk verband leggen tussen uw klachten en het ongeval.

Verschillende soorten letselschade

RN Letselschade Schiedam verhaalt alle schade die u heeft opgelopen door het toedoen van een ander, zowel lichte als zware schade. Hieronder valt zowel materiële als immateriële schade. Materiële schade is de schade die gemakkelijk in geld uit te drukken is, bijvoorbeeld extra kosten voor het ziekenhuisafspraken of het repareren van uw voertuig. Immateriële schade is emotionele of psychische schade. Dit is minder makkelijk uit te drukken in geld, maar wel degelijk te verhalen op de tegenpartij. Beide letselschades kan door vele verschillende ongevallen ontstaan. De meest voorkomende situaties die letselschade veroorzaken, zijn verkeersongevallen, arbeidsongevallen en medische fouten. Bij al deze ongevallen is er vaak een aansprakelijke partij:

Werkwijze bij RN Letselschade Schiedam

Als u letselschade in Schiedam heeft opgelopen, gaan we stapsgewijs te werk. Onze letselschade jurist plant met u een kennismakingsgesprek in waarin de gebeurtenissen worden besproken om een duidelijk beeld te schetsen van het ongeval en de aansprakelijke partij. Vervolgens beoordeelt onze expert de schade en wordt er een berekening gemaakt van de schadevergoeding.

Bij het vaststellen van een schadevergoeding spelen diverse factoren een rol, waaronder de ernst van het letsel, de gevolgen voor de toekomst en de tijdsduur van het herstel. Als de schade bij de tegenpartij te verhalen is, krijgt u een persoonlijke dossierbehandelaar toegewezen. Gedurende het proces is dit uw aanspreekpunt dat steeds voor u klaarstaat bij vragen en onduidelijkheden. Door regelmatig contact te houden met uw persoonlijke letselschadespecialist blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen. We houden minstens iedere twee weken contact met u en daarnaast hebben we ook iedere vier weken contact met de tegenpartij. Dit laatste is belangrijk om het proces snel en soepel te laten verlopen.

Contact RN Letselschade Schiedam

Het is mogelijk om uw letselschade Schiedam of omstreken direct bij ons te melden. RN Letselschade Schiedam behartigt uw belangen in iedere situatie. Neem bij vragen altijd contact met ons op. Onze juristen en advocaten helpen u graag verder bij RN Letselschade in Schiedam en omstreken.

Letselschade melden

Letselschade formulier

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online