RN Letselschade Banner Homepage RNletselschade

Kennismaking Kennismaking

Heeft u letsel opgelopen door het toedoen van een ander? Dan helpen wij u graag verder. RN Letselschade zorgt ervoor dat u een passende vergoeding krijgt voor de schade die geleden is door het ongeval. Wij zijn persoonlijk betrokken bij het hele proces van het claimen van letselschade.

Het eerste kennismakingsgesprek

Het meemaken van een verkeersongeval, arbeidsongeval of medische fout is al vervelend genoeg. Daarom doet RN Letselschade er alles aan om u zoveel mogelijk te ontlasten tijdens het claimen van letselschade. Dit begint met een eerste kennismakingsgesprek. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke kennismaking, zodat we u de beste hulp kunnen bieden. We komen bij u langs om samen het ongeval door te nemen en de letselschade te beoordelen. Als we een goed beeld hebben van wat er is gebeurd, gaan we kijken wat we voor u kunnen doen.

Persoonlijke werkwijze

Hoe verloopt het proces na onze kennismaking? Als de schade bij de tegenpartij te verhalen is, krijgt u een persoonlijke dossierbehandelaar toegewezen. Gedurende het proces is dit uw aanspreekpunt dat steeds voor u klaarstaat bij vragen en onduidelijkheden. Wij werken stapsgewijs alles af, zodat u niet overspoeld wordt met informatie. In deze moeilijke periode heeft u namelijk al genoeg aan uw hoofd. Door regelmatig contact te houden met uw persoonlijke letselschadespecialist blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen. We houden minstens iedere twee weken contact en daarnaast hebben we ook iedere drie weken contact met de tegenpartij. Dit laatste is erg belangrijk om het proces zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer weten over de werkwijze van RN Letselschade? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

Letselschade melden

Letselschade formulier

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online