RN Letselschade - samenwerken RN Letselschade - samenwerken

Onze letselschade partners Onze letselschade partners

Onze Succesformule als letselschade partner

Maandelijkse rapportage

Bij RN Letselschade hechten we veel waarde aan transparantie en overzicht. Als betrouwbare letselschade partner versturen we maandelijkse rapportages, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang. We informeren je gedetailleerd over de stand van zaken, zodat je altijd het overzicht behoudt.

Duurzame relatie bouwen

Wij geloven in het samen bouwen aan succes. Onze partners zijn essentieel voor onze groei; zonder jou zouden we niet staan waar we nu staan. Als letselschade partner streef je, net als wij, naar een duurzame en vruchtbare samenwerking.

Eenvoudige en directe communicatie

Een open en eerlijke communicatie is de sleutel tot een succesvolle samenwerking. Wij houden onze communicatielijnen simpel en direct. Als er iets niet naar wens is, spreken we dat direct uit, en verwachten dezelfde openheid van onze partners.

Kosteloze service

De kosten voor onze dienstverlening als letselschade partner worden gedekt conform artikel 6:96 BW door de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Hierdoor zijn onze services voor jou als partner kosteloos.

Betrouwbare partner

Onze expertise in de letselschadewereld maakt ons een betrouwbare partner. We zijn in staat om zowel lichte als zeer complexe zaken succesvol te behandelen en af te ronden. Onze kennis en ervaring zijn jouw garantie voor kwaliteit.

Snelle en deskundige expertise

We zorgen ervoor dat een onafhankelijke expert binnen 48 uur ter plaatse is om de schade te taxeren. Deze snelle en deskundige respons garandeert dat de schade snel en nauwkeurig wordt beoordeeld, wat essentieel is voor een effectieve afhandeling.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

dhr. F. Ure

dhr. F. Ure

Directie

dhr. F. Ure

Directie

"Ik meet het succes van iemand niet aan hoe hoog hij klimt, maar hoe hoog hij weer opveert als hij de bodem raakt"

dhr. E. Gormez

dhr. E. Gormez

Directie

dhr. E. Gormez

Directie

NIVRE Register-Expert

"Een opgever wint nooit en een winnaar geeft nooit op"

Bekijk ons team

Wordt onze partner in letselschade

Ben je geïnteresseerd om partner in letselschade te worden bij RN Letselschade? Neem contact met ons op om meer te leren over onze samenwerkingsmogelijkheden en hoe we samen kunnen werken aan groei en succes.

Direct berekenen

Wat zeggen klanten over ons

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online