Een ongeluk zit in een klein hoekje. Helaas kunnen de gevolgen van een ongeluk groot zijn en zelfs leiden tot blijvende lichamelijke of psychische schade. Wanneer u letselschade heeft opgelopen, heeft u vaak recht op compensatie van de verantwoordelijke partij. Het kan echter lastig zijn om deze compensatie te verkrijgen zonder juridische hulp. In dit artikel bespreken we de rol van een letselschade advocaat Arnhem en waarom het belangrijk is om een advocaat te hebben die ervaring heeft met letselschade in Arnhem.

Waarom een letselschade jurist in Arnhem?

Een letselschade jurist kan jouw zorgen uit handen nemen. Wanneer jij betrokken bent geweest bij een aanrijding, bedrijfsongeval of bijvoorbeeld medische kosten wil verhalen staan de juristen van RN letselschade jou bij. Dit team van specialisten helpt jou kosteloos bij het indienen van een schadeclaim. Hierbij wordt altijd ingezet op een zo hoog mogelijke schadevergoeding. De letselschadespecialist in Arnhem kennen de procedure tot in de kleinste details. Hierdoor zien zij niets over het hoofd en zetten alles op alles om de schade te compenseren. Doordat deze letselschadespecialisten in Arnhem de hele procedure van jou overnemen kun jij je volledig focussen op het herstel.

Wanneer heb ik een letselschade advocaat Arnhem nodig?

Als u letselschade heeft opgelopen, is het belangrijk om zo snel mogelijk juridische hulp in te schakelen. Dit omdat de tegenpartij meestal een verzekeraar heeft die er alles aan zal doen om de schadevergoeding zo laag mogelijk te houden. Een advocaat kan u helpen bij het onderhandelen met de verzekeraar en ervoor zorgen dat u de maximale compensatie ontvangt waar u recht op heeft.

Hoe kan een letselschade advocaat Arnhem mij helpen?

Een letselschade advocaat Arnhem kan u op verschillende manieren helpen. De advocaat kan u bijvoorbeeld helpen bij:

 • Het aansprakelijk stellen van de tegenpartij
 • Het verzamelen van bewijsmateriaal
 • Het onderhandelen met de verzekeraar
 • Het berekenen van de hoogte van de schadevergoeding
 • Het procederen bij de rechtbank als dat nodig is

Welke letselschade wordt vergoed? 

Heb jij letselschade opgelopen in Arnhem? Dan is het volgende goed om te weten. Er bestaan twee verschillende vormen van letselschade. De eerste vorm is materiële schade. Dit is schade die is toegebracht aan spullen, kleding, medische kosten en inkomsten die je door het herstel misloopt. Daarnaast is er immateriële schade. Dit zijn de emotionele gevolgen van een ongeval. Denk hierbij aan stress, paniekaanvallen, depressies doordat je bijvoorbeeld minder goed kunt bewegen. 

Welke schade wordt nu vergoed? En hoe hoog is het smartengeld? Een concreet antwoord hierop is lastig te geven omdat er specifiek wordt gekeken naar de betreffende situatie. Hieronder vind je schadeposten die van toepassing kunnen zijn:

 • Medische kosten
 • Reiskosten
 • Kosten voor thuiszorg
 • Verzorging en verpleging
 • Arbeidsongeschiktheid bij zelfstandig ondernemers
 • Studievertraging bij studenten
 • Economische kosten door minder werken
 • Medische kosten
 • Kosten voor reparatie van materiële schade
 • Ziekenhuiskosten wanneer je in een ziekenhuis of revalidatiecentrum verblijft

Heb je ondersteuning nodig bij het verhalen van deze letselschade? De letselschadespecialisten in Arnhem staan voor je klaar.

mw. E.S.E. Mahabier

mw. E.S.E. Mahabier

Letselschadejurist

mw. E.S.E. Mahabier

Letselschadejurist

"Talent wint wedstrijden, maar teamwork en intelligentie winnen kampioenschappen"

dhr. E. Gormez

dhr. E. Gormez

Directie

dhr. E. Gormez

Directie

NIVRE Register-Expert

"Een opgever wint nooit en een winnaar geeft nooit op"

mw. N. Straathof

mw. N. Straathof

Letselschadejurist

mw. N. Straathof

Letselschadejurist

"In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden"

Een aanrijding in Arnhem, wat nu?

In een grote stad als Arnhem is het ontzettend druk, met steeds meer verkeersdeelnemers. Denk aan deel scooters, elektrische fietsen, grote bakfietsen en noem zo maar op. Hierdoor kunnen ongelukken helaas dan ook snel gebeuren en ben je zelfs als je goed uitkijkt betrokken bij een aanrijding. Deze aanrijding is al erg genoeg, gelukkig wordt letselschade dan ook in de meeste gevallen vergoed. Hierbij zullen de juristen van RN Letselschade dan ook de procedure voor jou uit handen nemen en zorgen voor een zo hoog mogelijke vergoeding.
Belangrijk om te weten is dat er een aantal regelingen zijn die apart gelden voor verschillende verkeersdeelnemers. Zo wordt er onderscheid gemaakt in:

 • Automobilisten
 • Scooter- en motor bestuurders
 • Fietsers
 • Voetgangers

Ben jij betrokken geweest bij een aanrijding en op zoek naar specialisten die dit voor je kunnen afhandelen? De juristen van RN Letselschade staan voor jou klaar. Doordat zij ervaren zijn in het afhandelen van zulke procedures kun jij je richten op herstel. Neem contact op en wij helpen je altijd 100% kosteloos bij het indienen van letselschade in Arnhem.

Bedrijfsongeval Arnhem, wat nu?

Een bedrijfsongeval is helaas een veel voorkomende vorm van ongevallen. Maar wat is nu precies een bedrijfsongeluk? Dit wordt in de Arbowet omschreven als een gebeurtenis op het werk of in werktijd die onmiddellijk leidt tot schade aan de gezondheid.  Dit kan in verschillende sectoren gebeuren. Denk hierbij aan wegenbouw, industrie, winkels of horeca. Belangrijk om te weten is dat bij een bedrijfsongeval de werkgever aansprakelijk is. Dit is geregeld in artikel 7:658 van het Burgerlijk Wetboek. 

Ben je betrokken geweest bij een ongeluk op werk en wil jij je werkgever aansprakelijk stellen? De juristen van RN Letselschade helpen jou bij deze procedure. 

Contact met een letselschade jurist in Arnhem

Heb jij te maken met letselschade in Arnhem en omgeving? Neem dan contact op met de juristen van RN Letselschade. Zij staan voor jou klaar en helpen jou kosteloos bij het claimen van de schade. RN Letselschade is werkzaam door heel Nederland en is gespecialiseerd in letselschade van verkeersongevallen en bedrijfsongevallen. De juridische experts gebruiken hun expertise om je zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen. Daarbij regelen wij ook nog eens de hoogste vergoeding voor jou.

Letselschade melden

 • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.