RN Letselschade - contact RN Letselschade - contact

Uitbetaling letselschade Uitbetaling letselschade

De uitbetaling letselschade: wanneer vindt dat plaats? Het is een vraag die wij vaak te horen krijgen van onze cliënten. Wij delen de belangrijkste informatie over de uitbetaling van de letselschade. Heb jij een vraag over uitbetaling letselschade, neem dan direct contact met ons op via 085 – 013 1 013.

RN Letselschade is een ervaren en snelgroeiend letselschadebureau. Heb jij letselschade opgelopen, dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij ontzorgen jou als je slachtoffer bent geworden en dit is voor jou geheel kosteloos. We verhalen de kosten altijd op de verzekeraar van de tegenpartij.

Letselschade berekenen

Ons team staat voor jou klaar

mw. mr. S. Gholamalian

mw. mr. S. Gholamalian

Teammanager

mw. mr. S. Gholamalian

Teammanager

“Als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van je zeilen.”

dhr. E. Gormez

dhr. E. Gormez

Directie

dhr. E. Gormez

Directie

NIVRE Register-Expert

"Een opgever wint nooit en een winnaar geeft nooit op"

mw. mr. H.A. de Jongh

mw. mr. H.A. de Jongh

Letselschadejurist

mw. mr. H.A. de Jongh

Letselschadejurist

"There is no elevator to succes, you need to take the stairs."

Bekijk ons team

Uitbetaling letselschade bij omvangrijke schade

Hoelang het duurt totdat de letselschade wordt betaald hangt af van hoe ingewikkeld of groot de letselschadezaak is. Als de letselschade niet al te groot is dan ontvang je de schadevergoeding vrij snel. Blijkt er op een later moment dat er meer schade is, dan vraag je een heropening van het dossier aan. Doe dit dan zo snel mogelijk. Om recht te hebben op een hoger bedrag aan schadevergoeding moet je kunnen aantonen dat de schade die is ontstaan een gevolg is van het ongeval.

Voorschotten vanwege de letselschade

Het afwikkelen van een letselschadezaak kost in ingewikkelde zaken meer tijd. In sommige gevallen maanden en er zijn ook zaken waarin dit jaren duurt. In deze periode ontvang je nog geen schadevergoeding maar de rekeningen stapelen zich op. De lange tijd die het duurt tot het moment van de uitbetaling van de letselschade komt doordat het genezingsproces wordt afgewacht. Vaak blijkt pas na een tijd of bepaald letsel blijvend invloed heeft op het functioneren.

Staat de aansprakelijkheid wel al vast, dan heb je wel recht op een vergoeding van de tussentijdse schade. Dit is nog niet de uitbetaling letselschade maar een voorschot. De tussentijdse schade is een vergoeding van de kosten die je direct maakt. Bijvoorbeeld het inschakelen van hulp in het huishouden, de reiskosten naar het ziekenhuis en de ziekenhuisrekening. Ook het verlies aan inkomen dat je hebt geleden kan al direct vergoed worden.

Dankzij deze voorschotten blijft jouw financiële positie gelijk aan de positie voor het ongeval. Daarnaast hoef je vanwege de voorschotten geen bedragen voor te schieten en raak je niet in de financiële problemen.

Als de schadevergoeding letselschade definitief is vastgesteld, dan wordt bij de uitbetaling letselschade het bedrag aan voorschotten in mindering gebracht op de hoogte van de schadevergoeding.

De uitbetaling letselschade

Over het algemeen gebeurt de uitbetaling van de letselschade in een keer. Je kan er echter voor kiezen om dit bedrag in periodieke betalingen te ontvangen. Bijvoorbeeld een keer per jaar een deel van het bedrag. Zijn er voorschotten uitbetaald, dan wordt dit bedrag gekort op de schadevergoeding. Het bedrag aan schadevergoeding dat je ontvangt mag je naar eigen inzicht besteden. Je hoeft geen verantwoording over de uitgaven af te leggen.

Er komt veel kijken bij het claimen van schadevergoeding. Als je de zaak uit handen geeft aan een van onze ervaren letselschade-experts, dan kan jij je richten op het herstel. Wij ontzorgen jou als je slachtoffer bent geworden. Je mag vertrouwen op onze deskundigheid en ervaring. Onze diensten zijn voor jou geheel kosteloos. We verhalen de kosten altijd op de verzekeraar van de tegenpartij.

Bij ons is het mogelijk om een gratis letselschadescan te doen. Dat houdt in dat wanneer jij contact met ons opneemt, je binnen 60 minuten door een deskundige letselschadespecialist wordt benaderd die je direct advies geeft over jouw letselschadezaak. Deze letselschadescan is kosteloos en geheel vrijblijvend. Neem direct contact op!

Contact opnemen

Contact met RN Letselschade voor een letselschadevergoeding

Wanneer je contact opneemt met de experts van RN Letselschade, ontvang je gegarandeerd snel en vrijblijvend advies. Binnen 60 minuten spreek je een letselschadespecialist die naar jouw verhaal luistert en jou adviseert over de volgende stappen.

Direct berekenen
WhatsApp 9:00 tot 21:00 online