Arbeidsongeval

Materiële schade

Materiële schade

Ongevallen vinden op dagelijkse basis plaats, zowel in het verkeer als op de werkvloer. Bij dergelijke ongevallen is er vaak sprake van letsel en dus ook letselschade. Heb jij letsel opgelopen door het toedoen van een ander? Dan helpt RN Letselschade jou met het aanvragen van een schadevergoeding. Alle schade verhalen we op de aansprakelijke partij, zowel de materiële als immateriële schade. RN Letselschade ontzorgt jou volledig gedurende dit proces, zodat jij je kan richten op je herstel.

Wat is materiële schade?

Materiële schade is alle schade die gemakkelijk uit te drukken is in geld. Stel dat je betrokken bent geraakt bij een verkeersongeluk en werd aangereden terwijl je op de fiets zat. De kans is dan groot dat je fiets gerepareerd moet worden. Misschien heb je zelfs wel een heel nieuwe fiets nodig. Dit zijn kosten waar de tegenpartij verantwoordelijk voor is. Ook als je tijdens het ongeval gewond bent geraakt en bijvoorbeeld je been hebt gebroken, kunnen bijgaande kosten verhaald worden bij de tegenpartij. Zowel de kosten voor de rit met de ambulance als de ziekenhuisbezoeken en de medicijnkosten zijn voor de aansprakelijke partij. Misschien kan je door het ongeval een aantal dagen niet werken. Het loon dat je mist valt ook onder materiële schade. Andere voorbeelden van materiële schade zijn:

RN Letselschade verhaalt materiële schade

Wanneer je materiële schade hebt opgelopen door toedoen van een ander, helpt RN Lestelschade je verder. Wij ontzorgen jou volledig als je slachtoffer bent geworden. In een kennismakingsgesprek luisteren onze letselschadespecialisten goed naar jouw verhaal en proberen we de gebeurtenissen duidelijk in kaart te brengen. Je bent nooit afhankelijk van onze locatie in Amsterdam. Het is namelijk ook mogelijk om jou op locatie te bezoeken of om zaken digitaal te regelen. Na het kennismakingsgesprek gaan we aan de slag om de tegenpartij aansprakelijk te stellen. We regelen direct een aanvraag voor een voorschot op de schadevergoeding, want de kans is groot dat je inmiddels al behoorlijk wat extra kosten hebt gemaakt. Nadat de schadevergoeding definitief is vastgesteld, zorgen we dat de zaak netjes afgewikkeld wordt. Wij zijn pas tevreden wanneer jij een eerlijke vergoeding voor jouw geleden materiële schade hebt ontvangen. We proberen dan ook de maximale schadevergoeding te regelen en behartigen alleen jouw belangen. Zo hoef jij je alleen te focussen op jezelf en je herstel.

Snelle en persoonlijke werkwijze

Dankzij onze efficiënte en persoonlijke werkwijze helpen wij jou zo snel mogelijk het letselschadetraject te doorlopen. Neem je contact met ons op, dan ontvang je altijd binnen 60 minuten vrijblijvend advies over jouw materiële schade. RN Letselschade is werkzaam in heel Nederland. Onze ervaren experts en juristen adviseren en helpen je graag, waar je ook letselschade hebt opgelopen. Wil je nu materiële schade melden of heb je nog vragen? Neem meteen contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online