RN Letselschade Banner Homepage RNletselschade

Letselschade advocaat Beverwijk Letselschade advocaat Beverwijk

Letselschade advocaat Beverwijk nodig? Kies voor RN Letselschade: ervaren, betrokken en werkzaam in heel Nederland. Heb je letselschade in Beverwijk opgelopen door de schuld van iemand anders, dan heb je recht op een volledige letselschadevergoeding. De kosten van een ongeluk kunnen hoog oplopen. Je wordt geconfronteerd met allerlei kostenposten waaronder medische kosten, gederfde inkomsten, vervoerskosten en allerlei andere kosten. Geheel buiten je schuld word je daar opeens mee geconfronteerd. RN Letselschade doet er alles aan om zo snel mogelijk een voorschot voor je te regelen zodat jij in staat bent al die kosten te betalen.

Kosteloze hulp letselschade expert

Het claimen van letselschade kost vaak veel tijd en is een ingewikkelde procedure. Vooral het berekenen van de letselschade kan heel lastig zijn, net als het onderhandelen met de wederpartij. Een letselschade advocaat Beverwijk kan je hierbij helpen. Als jij voor RN Letselschade kiest, dan is de hulp voor jou als slachtoffer helemaal gratis. Wij werken namelijk volgens het concept no cure, no pay. Dit betekent dat je niks hoeft te betalen als de zaak niet succesvol is. Is de zaak wel succesvol, dan betekent dat dat de wederpartij onze kosten moet betalen. Je letselschade advocaat Beverwijk kost jou dus niets. Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak voor meer informatie of een intakegesprek. We werken door heel Nederland en onze kantoren in Rotterdam en Amsterdam zijn goed bereikbaar. Wij komen overigens ook naar jou in Beverwijk toe als je dat liever wilt.

Verkeersongevallen

Bij een groot deel van de letselschadezaken gaat het om verkeersongevallen. Een kop-staartbotsing, het aanrijden van een voetganger op een zebrapad of ander verkeersongeluk. Een ding staat vast: ze brengen vaak veel letselschade met zich mee. Denk niet te snel dat je geen rechten hebt, ook niet als het ongeluk (deels) jouw eigen schuld was. Fietsers en voetgangers maar ook kinderen zijn door de wet extra beschermd. Een ongeluk dat hun schuld is, of deels hun schuld, geeft vrijwel altijd toch recht op letselschadevergoeding. Daarnaast soms ook op smartengeld. Ben je betrokken bij een ongeval in Beverwijk of woon je daar, dan zul je in de meeste gevallen op zoek gaan naar een letselschade advocaten Beverwijk en omgeving.

Alle schade moet worden vergoed

Voor een ongeluk met letselschade geldt dat de aansprakelijke partij alle kosten moet vergoeden. Daarbij is het dus allereerst belangrijk dat je kunt bewijzen dat de andere partij aansprakelijk is. Daarna begint het claimen van de letselschade. Alle schade die voortvloeit uit jouw ongeluk moet worden vergoed. Er kunnen allerlei verschillende kostenposten bij betrokken zijn. Welke dat zijn hangt af van het ongeval zelf en van jouw persoonlijke situatie. Een paar voorbeelden van letselschadeposten geven we hierna. Je letselschade advocaat Beverwijk weet precies welke letselschadeposten allemaal voor vergoeding in aanmerking komen.

Voorbeelden letselschadeposten

Bij het bepalen van de letselschadeposten die je hebt is het letsel zelf allereerst van belang. Het is logisch dat voor een gering letsel vaak minder kosten worden gemaakt dan voor een zwaar letsel. Toch hoeft dat niet altijd zo te zijn. Zo kan een gebroken vinger voor de een nauwelijks tot kosten leiden terwijl het voor iemand anders, een pianist bijvoorbeeld, tot grote kostenposten kan leiden.

Veelvoorkomende kostenposten letselschade:

Er zijn nog veel meer kostenposten denkbaar. Zo kan het slachtoffer te maken krijgen met de kosten van studievertraging, aanpassingen aan de eigen woning en nog allerlei andere kosten. Vraag je letselschade advocaat Beverwijk wat jouw mogelijkheden zijn voor het claimen van alle letselschadeposten.

Smartengeld

De hiervoor genoemde letselschadeposten vallen allemaal onder de materiële schade. Daartegenover staat zogenaamde immateriële schade. Dit is een duur woord voor smartengeld. Deze vergoeding krijg je voor geleden pijn en verdriet. Door het ongeluk ben je bang geweest, heb je pijn gehad en heb je je zorgen gemaakt. Smartengeld kan ook worden toegekend voor restschade. Bijvoorbeeld lelijke littekens in je gezicht, het verlies van je gehoor of zicht of van een lichaamsdeel. Jouw letselschade advocaat Beverwijk kan nagaan of jij in jouw geval recht hebt op smartengeld.

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online