RN Letselschade Banner Homepage RNletselschade

Letselschade advocaat Landsmeer Letselschade advocaat Landsmeer

Zoek je een ervaren én gratis letselschade advocaat Landsmeer? Kies voor een letselschade expert van RN Letselschade. Wij hebben een kantoor in Amsterdam zodat je ons gemakkelijk kunt bezoeken. Wij komen overigens ook graag naar jou toe. Niet alleen in Landsmeer maar ook in alle andere plaatsen in Nederland. Door ons unieke no cure no pay systeem krijg je altijd de beste juridische hulp zonder dat je daarvoor zelf iets hoeft te betalen. We vertellen je graag meer over onze werkwijze en over letselschade claimen.

Letselschade claimen

Het zal je maar gebeuren: van het één op andere moment ben je gewond geraakt en heb je letselschade opgelopen. Heel vervelend als het je eigen schuld is, maar nog vervelender als het de schuld is van iemand anders. Je kon er namelijk zelf helemaal niets aan doen en wordt wel geconfronteerd met allerlei kosten. Als iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld voor jouw ongeval, dan heb je recht op een volledige schadeloosstelling. Dit betekent dat alle kosten die verband houden met jouw ongeval moeten worden vergoed. Dit kan best om veel geld gaan en er zijn allerlei verschillende kostenposten. Claimen van letselschade is nog niet zo gemakkelijk, er komt veel bij kijken. Zoek je een letselschade advocaat Landsmeer of andere plaats in Nederland? Neem een letselschade expert van RN Letselschade in de arm. Dan weet je zeker dat je de maximale letselschadevergoeding krijgt.

Waarom is onze hulp kosteloos?

Wij kunnen als letselschade advocaat Landsmeer onze hulp voor jou kosteloos aanbieden. We werken volgens het zogenaamde no cure, no pay systeem. Ook wel: geen succes, geen betaling. En zelfs als alles succesvol verloopt hoef je nog niets te betalen. De kosten van jouw letselschade advocaat Landsmeer moeten namelijk worden betaald door de schuldige partij.

Er zijn dus twee scenario’s:

  1. In het eerste scenario is de zaak niet succesvol en hoef je niet te betalen
  2. In het tweede scenario is de zaak succesvol en worden onze kosten door de aansprakelijke partij betaald.

Je begrijpt dat wij onze uiterste best zullen doen om jouw letselschadezaak tot een succesvol einde te brengen. Immers, wij willen natuurlijk ook graag worden betaald voor ons werk.

We beginnen altijd met een uitgebreid intakegesprek om de kansen op succes te bespreken. Dat kan bij ons op kantoor maar ook bij jouw thuis in Landsmeer. Als wij de zaak voor jou in handen nemen dan zullen we er alles aan doen om de maximale letselschadevergoeding te krijgen.

Welke kostenposten letselschade zijn er

Er zijn veel verschillende kostenposten als het gaat om letselschade. Sommige kostenposten zie je in vrijwel elke zaak terug, andere zijn heel persoonsgebonden. Zo hebben de meeste slachtoffers van letselschade te maken met medische kosten, vervoerskosten en kosten voor persoonlijke hulp. Ook zien we regelmatig de kostenpost voor gederfde inkomsten. In ernstige gevallen zijn er ook kostenposten voor het verbouwen van een woning of zelfs een verhuizing. In alle gevallen geldt dat het berekenen van de letselschade niet eenvoudig is. Zeker niet als er sprake is van verlies aan inkomsten. Het beste kun je dan ook het berekenen van letselschade overlaten aan een expert. Ook onderhandelen met de wederpartij is lastig. Meestal is de wederpartij een letselschade expert van een verzekeringsmaatschappij. Wij nemen deze werkzaamheden op ons en je kunt er zeker van zijn dat wij beschikken over alle benodigde expertise op alle gebieden.

Verkeersongevallen en bedrijfsongevallen

In veruit de meeste letselschadezaken gaat het om verkeersongevallen en bedrijfsongevallen. We zien natuurlijk ook andere letselschadezaken zoals een hondenbeet of medische fout. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden in jouw letselschadezaak. Wij zijn werkzaam in heel Nederland, dus ook als letselschade advocaat Landsmeer.

Denk niet te snel dat je toch geen recht zult hebben op letselschadevergoeding. Zo hebben beschermde verkeersdeelnemers (fietsers, voetgangers en kinderen) altijd recht op minimaal 50% vergoeding van hun letselschade. Ook als het ongeluk geheel of deels hun eigen schuld is. Bij bedrijfsongevallen is de werkgever vrijwel altijd aansprakelijk en kun je de letselschade claimen. Zelfs bij eenzijdige ongevallen kan sprake zijn van aansprakelijkheid. Bijvoorbeeld als je struikelt over en slecht onderhouden stoep. In zo’n geval kan de gemeente aansprakelijk zijn.

Letselschade advocaat Landsmeer inschakelen

Heb je vragen over letselschade? Wil je weten of de kosten van jouw ongeluk bij iemand anders kunnen worden geclaimd? Neem gerust eens vrijblijvend contact op met RN letselschade. Wij zijn zeer ervaren en betrokken en beschikken over alle benodigde expertise op het gebied van wet- en regelgeving. Wij werken door heel Nederland en hebben kantoren in Amsterdam en Rotterdam.

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online