RN Letselschade Banner Homepage RNletselschade

Letselschade advocaat Zaandam Letselschade advocaat Zaandam

Zoek jij een letselschade advocaat Zaandam? Kijk dan eens naar RN Letselschade! Wij hebben kantoren in Amsterdam en Rotterdam. Zaandam ligt net boven Amsterdam en ons kantoor is vanuit Zaandam dan ook prima bereikbaar. Overigens komen wij ook naar je toe om jouw letselschade claim te bespreken. Dat doen wij door heel Nederland.

Letselschade claimen

Je bent betrokken geraakt bij een ongeluk en heb letselschade. Is het ongeluk de schuld van iemand anders? Dan moet deze al jouw kosten betalen. Als letselschade advocaat Zaandam kunnen wij jou alles uit handen nemen. Van het aansprakelijk stellen van de wederpartij tot het uitbetalen van je letselschadevergoeding. Er komt best veel kijken bij letselschade claimen. Het is vaak een langdurig proces waarbij moet worden onderhandeld en ingewikkelde berekeningen moeten worden gemaakt. De tegenpartij schakelt meestal ook een letselschade expert in. En last but not least: natuurlijk is het belangrijk dat jij je helemaal kunt concentreren op het herstel van jouw letsel. Wij zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt.

Wetten en regels

Een letselschade advocaat Zaandam, en elke andere plaats in Nederland, moet op de hoogte zijn van alle wetten en regels. De experts van RN Letselschade hebben alle benodigde kennis in huis, hebben veel ervaring en zijn zeer betrokken. Wij zijn ook bedreven onderhandelaars. Dat is belangrijk als je bedenkt dat vrijwel alle letselschadezaken, zo’n 95%, buiten de rechter om wordt afgehandeld. Het komt dus aan op goed onderhandelen met de wederpartij.

Wij weten alles over onder meer bedrijfsongevallen en verkeersongevallen. Kijk bijvoorbeeld naar verkeersongevallen waarbij kwetsbare verkeersdeelnemers zijn betrokken. Fietsers en wandelaars, maar ook kinderen, zijn via de wet extra beschermd en hebben altijd recht op minimaal 50% van hun letselschade. Ook als het ongeluk (mede) hun eigen schuld is.

Welke kosten krijg je vergoed?

Onze juridische hulp begint altijd met een uitgebreid intakegesprek. Jij hebt waarschijnlijk op internet gezocht op letselschade advocaat Zaandam, dus de kans is groot dat jij in Zaandam woont. Je kunt ons bezoeken in Amsterdam maar wij komen ook naar jou in Zaandam toe om het gebeuren te bespreken. We informeren je over alle mogelijkheden en brengen samen met jou in kaart welke kosten allemaal moeten worden vergoed. Vaak is het mogelijk om een voorschot te claimen bij de wederpartij. Voorwaarde is wel dat kan worden bewezen dat de andere partij schuld heeft aan jouw ongeval. Is dat het geval, dan krijg je alle kosten die voortvloeien uit het ongeluk vergoed. Het kan gaan om allerlei verschillende soorten kostenposten:

Welke kosten precies in jouw geval kunnen worden geclaimd hangt af van jouw persoonlijke situatie, van het ongeluk en van het letsel. In ieder geval is het belangrijk dat je vanaf de eerste dag bonnen en facturen bewaart. Hiermee kun je later aantonen dat je die kosten ook daadwerkelijk hebt gemaakt.

Voorbeelden van letselschadeposten

Hiervoor hebben we een korte opsomming gegeven van mogelijke schadeposten. Hierna geven we je wat voorbeelden van die kosten.

Medische kosten

Natuurlijk is het zo dat iedereen in Nederland verplicht verzekerd is voor zorgkosten. Dat wil echter niet zeggen dat je toch niet wordt geconfronteerd met allerlei extra kosten. Vaak moet je een eigen bijdrage betalen voor medicijnen, fysiotherapie of voor medische ingrepen. Die eigen bijdragen komen voor vergoeding in aanmerking..

Vervoerskosten

Als jij letselschade hebt opgelopen krijg je vaak te maken met vervoerskosten. Om te beginnen vervoer naar het ziekenhuis of naar een dokter. In een later stadium moet je misschien elke week naar de fysiotherapeut of andere zorgverlener. Je moet hier allerlei extra vervoerskosten voor maken die je anders niet had.

Gederfde inkomsten

Soms kan je door het opgelopen letsel niet of minder werken. Als dit betekent dat je minder inkomsten hebt dan moet dat worden vergoed. Het kan ook gaan om een studievertraging, het mislopen van een 13e maand of van promotie.

Kosten voor hulp

Kan jij door het opgelopen letsel niet meer alles doen wat je gewend was te doen? Misschien heb je hulp nodig bij de verzorging van de kinderen, het onderhouden van de tuin of het uitlaten van de hond. Natuurlijk moet je wel kunnen aantonen dat deze hulp nodig was maar als dat zo is, dan heb je recht op vergoeding van deze kosten.

Andere kosten

Afhankelijk van je persoonlijke situatie kunnen er allerlei andere kosten een rol spelen. Misschien ben je musicus en moet je optredens afzeggen, met alle kosten van dien. Wellicht heb je zodanig ernstig letsel dat je huis moet worden verbouwd of dat je moet verhuizen.

Letselschade advocaat Zaandam nodig? Kies voor RN Letselschade. Het is geheel kosteloos.

Letselschade formulier

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online