RN Letselschade Banner Homepage RNletselschade

Letselschade Spijkenisse Letselschade Spijkenisse

Letsel is altijd vervelend, maar helemaal als u er zelf niks aan kon doen en letsel hebt opgelopen door toedoen van een ander. Meestal heeft u in dat geval recht op een schadevergoeding. RN Letselschade Spijkenisse helpt u bij het claimen van een letselschadevergoeding en zorgt ervoor dat u een eerlijke compensatie ontvangt. Wij staan voor u klaar bij ernstig én licht letsel – het is altijd mogelijk om een vergoeding te realiseren, hoe zwaar uw opgelopen letsel ook is. RN Letselschade Spijkenisse behartigt uw belangen.

Wat moet ik doen bij letselschade?

Wanneer u letselschade in Spijkenisse of omgeving hebt opgelopen, neem dan contact op met de letselschadespecialisten van RN Letselschade Spijkenisse. Heeft u letsel opgelopen tijdens een verkeersongeval? Dan zijn er twee dingen die u zelf alvast kunt ondernemen. Allereerst is het verstandig om een schadeformulier in te vullen met de andere betrokkene(n). Het schadeformulier schetst namelijk een goed beeld van de gebeurtenissen en de aansprakelijke partij. Daarnaast moet u een bezoek brengen aan de huisarts. Dit is niet alleen van belang om uw lichamelijke gezondheid te verzekeren, maar ook met het oog op de letselschadeclaim. Dankzij uw huisartsenbezoek is er namelijk gemakkelijker een verband te leggen tussen uw klachten en het ongeval.

Letselschade Spijkenisse claimen

RN Letselschade Spijkenisse neemt uw letselschadezaak graag in behandeling. Om te beginnen beoordelen we de letselschade. Uw persoonlijke specialist komt bij u langs om de gebeurtenissen te bespreken of neemt dit telefonisch met u door. Vervolgens stellen wij de tegenpartij aansprakelijk. Uw persoonlijke RN letselschade-specialist is gedurende het proces uw aanspreekpunt dat altijd voor u klaarstaat bij vragen en onduidelijkheden. Wij houden regelmatig contact met u en met de tegenpartij. Dit is heel belangrijk om het proces zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

Aansprakelijk stellen van de tegenpartij

Letselschade Spijkenisse? Bij het vaststellen van de aansprakelijkheid staat de oorzaak van uw letsel centraal. Vaak wordt letselschade veroorzaakt door een verkeersongeval, arbeidsongeval of medische fout. Hierbij is er vaak sprake van een duidelijke aansprakelijke partij:

Contact RN Letselschade Spijkenisse

Wilt u direct hulp bij het regelen van alle zaken omtrent een letselschadeclaim? Dan staat RN Letselschade Spijkenisse voor u klaar. Wij begrijpen dat het al vervelend genoeg is dat u letsel opgelopen heeft door toedoen van een ander. Daarom doen wij er alles aan om u zoveel mogelijk te ontlasten tijdens het claimen van uw letselschade. U kunt direct bij ons de geleden schade melden. Nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij letselschade komt u verder met RN Letselschade Spijkenisse.

Letselschade melden

Letselschade formulier

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online