Snel navigeren?

Verkeersongeval met letsel

Dagelijks vinden veel ongevallen plaats. Een groot deel van die ongevallen ontstaat in het verkeer. Een automobilist let bijvoorbeeld niet op wanneer jij op een rotonde fietst en rijdt je aan. Een ander voorbeeld is een kop-staartbotsing. Wanneer je net achterin de file aansluit, botst de auto achter je tegen jou op. Vaak gaan dergelijke verkeersongevallen gepaard met letsel. RN Letselschade staat jou bij en behartigt jouw belangen wanneer je letselschade hebt opgelopen na een ongeval. 

Letselschade na een ongeval

Als je betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval door toedoen van een ander, is er een grote kans dat je letsel hebt opgelopen. Waarschijnlijk is er niet alleen sprake van materiële schade, maar ook van immateriële schade. Onder materiële schade valt bijvoorbeeld je beschadigde auto en een doktersbezoek waarvoor je extra kosten moet maken. Dit soort schade is makkelijk uit te drukken in geld. Echter, het is ook mogelijk dat je emotionele schade hebt opgelopen. Je kan bijvoorbeeld ’s nachts niet slapen, omdat je maar aan het ongeluk blijft denken, of je hebt zwaar lichamelijk letsel opgelopen waardoor je levensvreugde aanzienlijk afneemt. Immateriële schade is niet zo gemakkelijk uit te drukken in geld, maar kan ook worden verhaald bij de tegenpartij. Hier helpt RN Letselschade jou bij. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en helpen jou verder, waar je ook bent. Ook digitaal is veel bij ons mogelijk. Zo ben je niet gebonden aan onze locatie in Amsterdam en kunnen wij altijd voor jou klaarstaan.

Aansprakelijkheid bij een verkeersongeval

RN Letselschade helpt jou na een ongeval verder. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk en zorgen ervoor dat jij de maximale vergoeding krijgt voor jouw geleden schade. Het letselschadeproces begint wanneer jij bij ons de schade meldt. Met behulp van onze vrijblijvende en gratis letselschadescan spreek jij binnen 60 minuten één van onze ervaren letselschadespecialisten en weet je meteen waar je aan toe bent. In een kennismakingsgesprek spreken we vervolgens alle gebeurtenissen goed door. Ben jij als fietser of als voetganger betrokken geraakt bij een ongeval? Dan is de kans op letsel erg groot. Ook dan behartigen wij op ieder moment jouw belangen. Ons doel is om jou zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat jij je snel weer op je herstel kan richten. Als wij een duidelijk beeld hebben van de gebeurtenissen, stellen wij de tegenpartij aansprakelijk. Dit is voor jou geheel gratis. Wij verhalen alle kosten op de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Hoewel het letselschadeproces een lang traject kan zijn, zorgen wij er wel meteen voor dat jij een voorschot op de schadevergoeding ontvangt. RN Letselschade wil het proces voor jou zo aangenaam mogelijk maken.

Contact letselschade na ongeval

Heb jij letselschade opgelopen na een ongeval? Neem dan meteen contact op met RN Letselschade voor vrijblijvend advies. Wij zijn actief in heel Nederland en onze werkzaamheden zijn voor jou 100% gratis. Onze letselschade-experts staan altijd en overal voor jou klaar.

RN Letselschade helpt jou binnen 60 minuten verder

Wij begrijpen dat jij snel geholpen wil worden. Het is immers al vervelend genoeg dat je letsel opgelopen hebt door toedoen van een ander. Daarom garanderen wij dat jij binnen 60 minuten een letselschadespecialist spreekt die jou vrijblijvend advies geeft.

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online