Wilt u een letselschade advocaat in Groningen inschakelen? RN Letselschade heeft een team ervaren juristen voor u klaar staan, die u kosteloos helpen bij het indienen van een schadeclaim. Letsel oplopen is heel vervelend en kan ingrijpende gevolgen hebben voor uw leven. Daarom is het belangrijk dat u zich kunt richten op uw herstel. RN Letselschade neemt u de zorgen uit handen. Onze letselschade advocaat in Groningen zorgt voor een snelle en soepele afwikkeling van uw letselschade. Daarbij gaan wij altijd voor de hoogste vergoeding om uw letselschade zo veel mogelijk te compenseren.

Wat doet een letselschade advocaat in Groningen voor u?

Als u in Groningen of omgeving te maken krijgt met letselschade, neemt u contact op met RN Letselschade. Tijdens een eerste kennismaking bespreken we samen of de tegenpartij inderdaad aansprakelijk is. Bent u inderdaad niet verantwoordelijk voor de schade? Dan stelt onze letselschade advocaat in Groningen de tegenpartij aansprakelijk en dient een schadeclaim in. Wij behartigen uw belangen als slachtoffer en zorgen voor een goede compensatie van de geleden letselschade. Onze hulp is kosteloos, zodat het voor iedereen mogelijk is een beroep op ons te doen.

Letselschade, wat is dat ook alweer?

Onder letselschade verstaan we lichamelijke of psychische schade, die u buiten uw schuld bent opgelopen. Met andere woorden: iemand anders is er verantwoordelijk voor. Daarom kunt u de tegenpartij aansprakelijk stellen en een schadeclaim indienen. Bekende oorzaken van letselschade zijn onder andere een bedrijfsongeval, een verkeersongeluk of een medische fout. Ziet u tegen de procedure op of weet u er te weinig vanaf? Schakel dan onze letselschade advocaat in Groningen in. Dankzij onze uitgebreide expertise kunt u het hele proces met een gerust hart aan ons overlaten.

Wat wordt er bedoeld met materiële en immateriële schade?

Er zijn twee vormen van letselschade: materiële schade en immateriële schade. Met materiële schade bedoelen we de schade die in geld kan worden uitgedrukt. Uw jas is bij een aanrijding bijvoorbeeld beschadigd, zodat u een nieuwe moet kopen. Of uw scooter is total-loss. Daarnaast horen ook medische kosten die niet verzekerd zijn en inkomsten die u misloopt bij materiële schade. Naast de materiële schade is er immateriële schade. Dat is de schade die u emotioneel lijdt door het ongeval. U kunt bijvoorbeeld niet meer sporten of heeft last van blijvende littekens in uw gezicht. Voor dit leed wordt u gecompenseerd met een passende vergoeding, ook wel smartengeld genoemd. Daarmee wordt het leed een beetje verzacht en heeft u meer ruimte om financiële problemen op te vangen.

Letselschade advocaat Groningen inschakelen?

RN Letselschade biedt landelijke dekking. Daarom is onze letselschade advocaat in Groningen u graag kosteloos van dienst. Wij behandelen drie specifieke soorten letselschade: letselschade door een verkeersongeval, letselschade door een bedrijfsongeluk en letselschade in het openbaar vervoer. RN Letselschade houdt van een transparant werkwijze. Daarom houden wij u tijdens de procedure persoonlijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Heeft u letselschade opgelopen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen met het compenseren van uw letselschade.

Klik hier voor de letselschade berekentool

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online