Ongeluk gehad in Purmerend? Woon je in Purmerend? Dan is de beste keuze een letselschade expert in Purmerend die jou helpt met het claimen van je schade. De kosten van letselschade zijn vaak heel divers en ingewikkeld te berekenen. Ook het claimen zelf valt niet mee. Meestal krijg je te maken met een letselschade expert van een groot verzekeringsbedrijf. Dan is het slim om zelf ook gebruik te maken van de kennis en vaardigheden van een expert. Bij RN Letselschade kan je zo’n expert vinden: iemand die op de hoogte is van alle juridische wet- en regelgeving, goed kan onderhandelen met andere letselschade experts, ingewikkelde berekeningen kan maken én betrokken is. Wij werken door heel Nederland en komen ook naar je toe in Purmerend om alles met je te bespreken. Geheel kosteloos!

Waar loop je letselschade op?

Er zijn allerlei soorten ongelukken met allerlei verschillende letsels tot gevolg. Als iemand anders schuldig is aan jouw ongeluk, dan moet die persoon of instantie alle kosten betalen. Het kan gaan om een andere verkeersdeelnemer maar ook om je werkgever, de gemeente of om een vervoersbedrijf. Je kunt namelijk letselschade oplopen op alle mogelijke plekken. Thuis in Purmerend, in het verkeer, op je werk of op straat. Soms kan ook een eenzijdig ongeval leiden tot letselschadevergoeding. Bijvoorbeeld als je gewond raakt als gevolg van een fout van de overheid. Een losliggende stoeptegel ergens in Purmerend waarover je struikelt en lelijk te val komt , een gat in de weg waarin je valt met letselschade tot gevolg. Zo zijn er tal van voorbeelden. Ook voor letselschade tijdens je werk of in het openbaar vervoer kan je letselschade claimen.

Soorten letsels

Elk denkbaar soort letsel kan het gevolg zijn van een ongeluk. Er zijn wel letsels die je vaker ziet dan andere. Zo leidt een kop-staartbotsing (aanrijding van achteren) vaak tot een whiplash. Een moeilijk aan te tonen letsel maar wel eentje met veel gevolgen. Een lelijke val in het verkeer, bijvoorbeeld met de motor, leidt vaak tot hersenletsel en/of rugletsel. Dan zijn er natuurlijk allerlei soorten breuken van ledematen en ook een hondenbeet komt veel voor. Als jij rustig in het park wandelt in Purmerend en door een hond wordt gebeten, dan is de hondenbezitter aansprakelijk voor de schade die jij daardoor lijdt. De financiële en psychische gevolgen van je letsel hangen mede af van jouw persoonlijke situatie. Zoek je een goede expert letselschade Purmerend? Kies voor RN Letselschade. Je krijgt altijd een intakegesprek vooraf. Onze hulp kost jou niets want de wederpartij moet onze kosten betalen.

Kosten letselschade Purmerend

Je letselschade expert Purmerend kan precies nagaan welke letselschadekosten in jouw geval allemaal worden vergoed. Er wordt samen met jou een opstelling gemaakt van de verschillende kostenposten. Die verschillen per ongeval, letsel en zijn afhankelijk van je persoonlijke situatie. Zo heb je bijvoorbeeld recht op alle medische kosten die voortvloeien uit het ongeluk. Heb je bijvoorbeeld fysiotherapie nodig, dan hangt het van jouw persoonlijke situatie af of je hiervoor een vergoeding krijgt. Heb je namelijk een aanvullende verzekering voor fysiotherapie dan krijg je de kosten al vergoed. Heb je echter niet zo’n verzekering, dan zal de aansprakelijke partij jouw kosten voor de fysio moeten betalen. Andere medische kosten die de wederpartij moet betalen zijn bijvoorbeeld de eigen bijdrage voor medicijnen en uitgaven die je zelf doet voor pijnstillers, verband of het huren van krukken.

Voorbeelden kostenposten

Naast de medische kosten waarmee je wordt geconfronteerd kun je als slachtoffer met allerlei andere kosten te maken krijgen. Vervoerskosten bijvoorbeeld. Door het opgelopen letsel ben je niet in staat om zelf te rijden en heb je een taxi nodig. Naar het ziekenhuis, de dokter of misschien dagelijks naar je werk omdat je nog wel kunt werken maar niet zelf kunt autorijden of met het openbaar vervoer kunt.

Heb je ernstig letsel opgelopen, dan heb je soms kortere of langere tijd hulp nodig. Iemand die jouw kinderen verzorgt en naar school brengt, iemand voor jouw eigen persoonlijke verzorging, iemand voor de tuin of hulp bij het uitlaten van de hond. Je moet natuurlijk wel kunnen aantonen dat je die hulp echt nodig hebt. Een andere ingewikkelde en grote kostenpost is inkomensverlies. Omdat je niet of minder kunt werken heb je minder inkomen. Er zijn nog veel meer soorten kosten denkbaar. Je expert in letselschade Purmerend kan je daarover alles vertellen.

RN Letselschade werkt door heel Nederland en komt bij je thuis in Purmerend. Je kunt ook een afspraak maken op een van onze kantoren in Amsterdam of Rotterdam. Bij ons staat het slachtoffer centraal, we nemen je alles uit handen. Van het aansprakelijk stellen van de wederpartij tot het onderhandelen, het maken van ingewikkelde letselschadeberekeningen en het vragen van een voorschot zodat jij al je kosten kunt betalen. We zorgen ook voor een vergoeding smartengeld, bovenop je vergoeding letselschade.

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online