Den Haag Letselschade Advocaat

Letselschade oplopen is heel vervelend. Het heeft vaak een veel grotere impact dan materiële schade. Die kan vaak wel weer worden hersteld of vergoed. Maar wanneer u letselschade oploopt kan dit langdurige en soms zelfs blijvende gevolgen hebben. Het is daarom belangrijk om hiervoor de beste letselschade advocaat in Den Haag in te schakelen. Deze kan u bijstaan bij het indienen van uw claim. Een claim voor letselschade omvat doorgaans meer dan alleen de medische kosten die uw zorgverzekering niet vergoedt. Het gaat soms ook om smartengeld of om een vergoeding van gederfde inkomsten omdat u langdurig of misschien wel helemaal niet meer kunt werken. Samen met uw advocaat kunt u een claim opstellen om deze kosten vergoed te krijgen.

De kosten bij letsel kunnen snel oplopen

Wanneer u letsel oploopt als gevolg van een ongeval in het verkeer of op uw werk dan kunnen de kosten daarvan snel oplopen. U heeft uiteraard medische zorg nodig, maar wellicht ook veel nazorg. Het kan zijn dat uw zorgverzekeraar niet alle kosten vergoedt. Eigen bijdragen kunnen dan leiden tot flinke bedragen die betaald moeten worden. Misschien heeft u ook thuishulp nodig of moet u worden opgenomen in een revalidatiecentrum. Al die tijd kunt u natuurlijk niet werken. U krijgt als u in loondienst bent een ziektewetuitkering maar die is doorgaans lager dan uw salaris. De letselschade advocaat kan u helpen met het claimen van de kosten die u moet maken en de inkomsten die u misloopt bij de veroorzaker van een verkeersongeval of bij uw werkgever of opdrachtgever als het om een bedrijfsongeval gaat.

Letselschade na een misdrijf

Den Haag Letselschade Advocaat 380x267 1

Een misdrijf kan leiden tot letselschade. Het is dan natuurlijk logisch dat de dader hiervoor opdraait. Maar wat als deze niet wil betalen? Dan kan de beste letselschade advocaat in Den Haag u helpen om te krijgen waar u recht op heeft. Dit kan ook als de dader in detentie zit. Een veroordeling door de rechter helpt natuurlijk bij het claimen van de schade. Onder letselschade valt ook smartengeld als u groot leed is aangedaan bij het misdrijf. Het gaat hierbij weliswaar niet om miljoenen zoals soms in Amerika, maar rechters wijzen wel degelijk een bedrag toe als de claim hiervoor goed wordt onderbouwd. Uw letselschade advocaat kan samen met u een inventarisatie maken van de situatie en op basis daarvan een claim neerleggen bij de dader. Wil deze niet betalen dan volgt met uw instemming de gang naar de rechter.

Hoe hoog is de claim bij letselschade?

Hoe hoog het bedrag is dat u kunt claimen bij letselschade is vooraf lastig te zeggen. Dit hangt af van de aard van het letsel. Hoe ernstig is het? Is het van tijdelijke aard of blijvend? In hoeverre wordt u hierdoor beperkt? Het is logischerwijs een verschil of u met een dwarslaesie in een rolstoel belandt en nooit meer kunt werken of dat u twee tanden moet missen die door een tandarts kunnen worden vervangen. Maar wat uw schade ook is, als niet alle kosten door uw zorgverzekering worden vergoed dan kunt u overwegen om een claim in te dienen bij de veroorzaker van het letsel. Veel mensen vergeten vaak de psychische schade. Als u nadat u het slachtoffer werd van een overval niet meer over straat durft of niet meer kunt werken dan kan hier een claim wegens letselschade tegenover worden gezet.

Neem contact met ons op voor het claimen van uw letselschade

Letselschade Advocaat Den Haag

Heeft u letselschade opgelopen? Wacht dan niet te lang maar neem zo snel mogelijk contact op met de beste letselschade advocaat in de regio Den Haag. Wij gaan graag voor u aan de slag om uw schade bij de dader of veroorzaker te claimen. U kunt ons bellen op telefoonnummer 085 – 013 1 013 of vul het contactformulier op de website in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw zaak te bespreken. Wij zullen u daarbij vragen om alle relevante informatie te verstrekken, zoals bijvoorbeeld een vergoedingenoverzicht van uw zorgverzekeraar of informatie over uw inkomen voordat het ongeval of het misdrijf plaatsvond. Zo kunnen wij uw zaak goed voorbereiden en een claim opstellen.

Letselschade berekenen

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online