Waar in Nederland je ook woont, RN Letselschade staat voor je klaar. Of je nu een letselschade-expert in Almere nodig hebt of een in Amsterdam, Rotterdam of andere plaats. Wij werken door heel Nederland! Letselschade claimen is meestal niet gemakkelijk. Er is specifieke juridische kennis voor nodig maar ook ervaring in het onderhandelen met de wederpartij en het maken van ingewikkelde berekeningen. Ben jij slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval, verkeersongeval of heb je een ander ongeluk gehad? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen ervoor zorgen dat jij de maximale letselschadevergoeding en mogelijk ook smartengeld krijgt.

Wij nemen je alles uit handen

Als je een ongeluk hebt gehad met letselschade dan heb je wel iets anders aan je hoofd dan het claimen van die schade. Genezen van je letsel is op dat moment het allerbelangrijkste. Helaas brengt een ongeluk met letsel meestal (financiële) schade met zich mee. Welke schade jij hebt hangt af van jouw persoonlijke situatie en van het ongeluk zelf. Neem na een ongeval meteen contact met ons op zodat wij het claimen van de letselschade op ons kunnen nemen. Dat begint met het vaststellen van de schuldvraag en het aansprakelijk stellen van de wederpartij. Als letselschade expert Almere komen we bij je thuis voor een intakegesprek. Dat gesprek kan overigens ook bij ons op kantoor in Amsterdam of Rotterdam plaatsvinden.

Letselschade advocaat Almere of jurist nodig?

Veel mensen gaan ervan uit dat voor een letselschade zaak altijd een advocaat moet worden ingeschakeld. Niets is minder waar. Een letselschade expert hoeft lang niet altijd een advocaat te zijn. Je hebt eigenlijk alleen een letselschade advocaat Almere nodig als jouw zaak voor de rechter komt. En dat is vrijwel nooit het geval. Meer dan 95% van de letselschadezaken wordt buiten de rechter om afgehandeld. Het is heel belangrijk dat jouw letselschade expert goed is in het maken van ingewikkelde berekeningen en in onderhandelen met de tegenpartij. Die tegenpartij neemt immers doorgaans ook een letselschade expert in de arm. Meestal een jurist van een groot verzekeringskantoor. Als jij kiest voor RN Letselschade dan haal je alle benodigde expertise en ervaring in huis en kun je er zeker van zijn dat je de maximale letselschadevergoeding zult krijgen.

Kosten letselschade expert Almere

Ben je bang voor de kosten van jouw letselschade expert in Almere? Dat is niet nodig want onze kosten zijn nihil. Jij kunt als slachtoffer geheel kosteloos gebruik maken van onze diensten. Hoe dit kan? Wij werken op basis van no cure, no pay en dat betekent dat je niet hoeft te betalen als de zaak niet succesvol wordt afgerond. Wordt de zaak wél succesvol afgerond, dan moet de wederpartij onze kosten betalen. Je ziet, in geen enkel geval draai jij op voor onze kosten. Een veilig gevoel!

Welke letselschade wordt vergoed

Als slachtoffer van een ongeluk door de schuld van iemand anders heb je recht op vergoeding van alle kosten. Die kosten moeten natuurlijk wel voortvloeien uit het ongeval. Het kan gaan om allerlei verschillende soorten kostenposten. De meest gangbare kostenposten zijn medische kosten, reparatie of vervanging van spullen, vervoerskosten en kosten van hulp die je nodig hebt.

Kosten reparatie/vervanging spullen

Heb je een verkeersongeluk gehad? Dan is meestal je fiets, scooter of auto beschadigd. Ook kleding raakt vaak beschadigd en hetzelfde geldt voor spullen die je op het moment van het ongeluk bij je had. Al die kosten moeten worden vergoed.

Vervoerskosten

Omdat je gewond bent geraakt heb je vaker een taxi nodig. Bijvoorbeeld om naar de dokter te gaan, naar het ziekenhuis of naar de fysiotherapeut. Vervoerskosten die verband houden met jouw ongeluk moeten worden vergoed.

Medische kosten

Hoewel veruit de meeste medische kosten worden vergoed vanuit je zorgverzekering, krijg je vaak toch te maken met extra medische kosten. Denken aan verband en pijnstillers, bepaalde crèmes die je nodig hebt en de eigen bijdrage voor allerlei zorg.

Kosten van hulp

Hoe ernstiger je ongeluk, hoe meer hulp je waarschijnlijk nodig hebt. Als je twee gebroken benen of armen hebt, zul je bij veel dingen hulp nodig hebben. Dit kan gaan om hulp bij persoonlijke verzorging maar ook bij de verzorging van kinderen of het uitlaten van de hond.

Letselschade expert in Almere inschakelen

Letselschade oplopen door een ongeluk is ontzettend vervelend. Helemaal als jouw ongeluk de schuld is van iemand anders. Je hebt dan recht op vergoeding van al jouw kosten. Als je kiest voor een letselschade expert van RN Letselschade, dan weet je zeker dat je de maximale letselschadevergoeding en soms ook smartengeld zult krijgen. Wij stellen de wederpartij aansprakelijk, gaan met hen in onderhandeling en kunnen meestal ook zorgen voor een voorschot op de vergoeding. Dat stelt jou in staat om direct alle letselschade kosten te betalen.

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online