Snel navigeren?

Meer lezen over letselschadevergoeding? Lees dan verder.

Hulp bij letselschadevergoeding

Ben je betrokken geweest bij een verkeersongeluk of arbeidsongeval? Dat is erg vervelend. Waarschijnlijk heb je letsel opgelopen waar veel kosten aan verbonden waren. Je hebt ineens te maken gekregen met ziekenhuiskosten, medicijnen die niet vergoed worden en reparatiekosten aan bijvoorbeeld je fiets of auto. In de meeste gevallen kunnen deze kosten verhaald worden bij de aansprakelijke partij. Als slachtoffer heb jij recht op een letselschadeclaim. RN Letselschade helpt jou een letselschadeclaim in te dienen en een eerlijke vergoeding te krijgen voor jouw geleden schade.

Letselschadevergoeding claimen

Wanneer er een tegenpartij aansprakelijk is voor jouw letsel, starten we met het berekenen van de letselschadevergoeding. Hierbij spelen veel verschillende factoren een rol. We moeten een goed beeld hebben van de gebeurtenissen en het opgelopen letsel om de schadevergoeding goed te kunnen berekenen. Vervolgens dienen we de claim in bij de tegenpartij. Ook wanneer je immateriële schade hebt geleden, is er mogelijkheid tot een schadevergoeding. Dit wordt smartengeld genoemd. RN Letselschade helpt jou een eerlijke letselschadevergoeding te krijgen. 

RN Letselschade staat garant voor letselschadevergoeding

Wanneer je contact opneemt met de experts van RN Letselschade, ontvang je gegarandeerd snel en vrijblijvend advies. Binnen 60 minuten spreek je een letselschadespecialist die naar jouw verhaal luistert en je adviseert over de volgende stappen. Onze diensten zijn voor jou geheel gratis, alle kosten factureren we bij de verzekeraar van de tegenpartij. Bovendien zijn wij werkzaam door heel Nederland. Wanneer het voor jou lastig is om naar ons kantoor in Amsterdam te komen, plannen we de afspraak in op locatie. Daarnaast is er ook veel digitaal mogelijk. RN Letselschade staat dus altijd en waar je ook bent klaar voor jou. 

Meteen contact met onze specialisten

Als je letsel opgelopen hebt door toedoen van een ander, is dat erg vervelend. Neem meteen contact met ons op, dan spreek je binnen 60 minuten een letselschade-expert die jou vrijblijvend advies geeft.

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online