RN Letselschade Banner Homepage RNletselschade

Letselschade verhalen

Bedankt! Wij nemen spoedig contact met je op. Heb je aanvullende vragen? Dan kun je ons ook benaderen via onze contactpagina of via telefoonnummer 085 – 013 1 013.

Stappenplan 3 480px 370x225 1

Als ervaren letselschade-expert begrijpen wij hoe verwoestend een ongeval kan zijn en hoe belangrijk het is om de juiste juridische hulp te krijgen. Daarom willen wij je hartelijk bedanken voor het aanvragen van onze professionele letselschade hulp. Onze toegewijde experts staan klaar om je bij elke stap van het proces te helpen en ervoor te zorgen dat je de maximale vergoeding voor jouw letselschade ontvangt.

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek zullen we jouw zaak bespreken en een duidelijk beeld krijgen van je persoonlijke situatie. Op basis hiervan zullen we je adviseren over de beste stappen om te nemen om jouw zaak succesvol af te handelen.

Je kunt erop vertrouwen dat je in goede handen bent bij RN Letselschade. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het behandelen van verschillende soorten letselschadezaken en weten precies wat er nodig is om jouw zaak succesvol af te ronden. Wij zullen er alles aan doen om je te helpen jouw leven weer op de rails te krijgen.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te helpen bij het verkrijgen van de maximale vergoeding voor jouw letselschade. Heb je in de tussentijd vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder.

Hoogte schadevergoeding

De hoogte van een letselschade vergoeding is afhankelijk van allerlei factoren. Hoewel er vaste richtlijnen, juridische kaders en vergelijkbare zaken zijn, wijkt iedere situatie af. Aan de hand van jouw situatie kunnen wij je gerichter ondersteunen. Vul daarom onderstaand formulier in en wij helpen je graag verder.

Het tabel betreft het letsel en bijbehorende schadevergoeding ziet er als volgt uit:

Gering letsel: €100 – €3.500
Licht letsel: €2.000 – €15.000
Matig letsel: €4.500 – €22.500
Ernstig letsel: €12.500 – €75.000
Zwaar tot zeer zwaar letsel: €40.000 – €1.000.000+

Letselschade formulier

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online