Er vinden jaarlijks veel verkeersongevallen plaats in Nederland. Deze ongevallen gaan vaak gepaard met schade. Een verkeersongeval kan onaangename gevolgen hebben. Zo kunt u een aantal dagen uit de roulatie zijn door een hersenschudding of zelfs enkele maanden last houden van uw gewrichten door een whiplash. Deze vervelende bijkomstigheden zijn vaak te verhalen bij de tegenpartij in de vorm van een schadevergoeding voor de geleden en nog te lijden schade. RN Letselschade helpt u na een verkeersongeval verder bij dit proces.

Driehoek
Letselschade bij een verkeersongeval

Whiplash letselschade

Kop-staartbotsingen zijn één van de meest voorkomende ongelukken in het verkeer. Hierbij krijgt het slachtoffer van achteren een enorme klap naar voren. De kans op letselschade in de vorm van een whiplash is hierbij groot, omdat je nek zwaar belast wordt. De spieren, gewrichten en zelfs zenuwen kunnen hierbij ook aangetast worden. Een whiplash kan zowel lichamelijke als psychische klachten veroorzaken. Soms is dit direct na het ongeval duidelijk, maar het ook pas later optreden. Letselschade in de vorm van een whiplash is in veel gevallen te claimen bij de tegenpartij, vooral bij een verkeersongeval.

Letselschade claimen

Heeft u letsel opgelopen na een verkeersongeval? De eerste stap bij het claimen van letselschade is contact opnemen met onze letselschadespecialisten. Van een whiplash tot een gebroken been; letsel dat u opgelopen heeft door het toedoen van een ander kunt u claimen bij een tegenpartij. RN Letselschade Verkeersongeval heeft verstand van alle benodigde stappen en helpt u bij het claimen van de letselschade.

Na het verkeersongeval zijn er alvast twee dingen die u zelf kunt doen: een schadeformulier invullen en de huisarts bezoeken. Om de schade te kunnen claimen, moet er een aansprakelijke tegenpartij zijn. Daar komt het schadeformulier om de hoek kijken; dit schetst een goed beeld van het ongeluk en de aansprakelijke partij. Daarnaast is een bezoek aan de huisarts niet alleen verstandig met het oog op uw lichamelijke gesteldheid, maar ook voor de letselschadeclaim. Zo is er namelijk een duidelijk verband te leggen tussen de klachten en het ongeval.

RN Letselschade helpt bij een verkeersongeval

Van licht letsel tot ernstig letsel; bij RN Letselschade behartigen wij de belangen van een slachtoffer na een ongeval. Wij regelen een schadevergoeding voor de geleden en nog te lijden schade. Dit doen wij op een transparante en persoonlijke manier, als cliënt bent u altijd up-to-date van de ontwikkelingen. Wilt u meer informatie over de hulp die RN Letselschade biedt? Neem dan gerust contact met ons op.

Bereken eenvoudig jouw schadevergoeding

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online