Fulltime en parttime, hybride werken mogelijk, NIVRE-Opleiding voor jou!

Wie is RN Letselschade?

RN Letselschade heeft kantoren in Amsterdam en Rotterdam en is gespecialiseerd in het verlenen van juridische bijstand aan slachtoffers met letselschade als gevolg van een ongeval. Wij helpen deze slachtoffers bij het mogelijk maken en opbouwen van een nieuwe toekomst. Wij zoeken een ervaren letselschade expert die één van onze kantoren komt versterken. Iemand die goed zelfstandig kan werken, maar ook goed in ons informele en hechte team past. Iemand met levenservaring en empathie die wij onze klanten met een gerust hart kunnen toevertrouwen.

Je bent een senior als het gaat om letselschade en kunt mensen helpen bij de integrale procedure, van A tot Z. Je schrikt niet terug voor zwaar letsel of zelfs een overlijden, kinderen met zwaar letsel, slachtoffers met een dwarslaesie of hersenkneuzing.

Functieomschrijving

Onze nieuwe collega letselschade expert kan geheel zelfstandig letselschadezaken behandelen, ook de zwaarste letsels. Je komt bij de mensen thuis, onderhandelt in levende lijve, telefonisch of middels video-bellen met de wederpartij, bent bijzonder betrokken en hebt alle benodigde kennis van zaken in huis.

Tot jouw takenpakket behoort onder meer het opstellen van – soms zeer ingewikkelde – schadeberekeningen, het opvragen van medische gegevens, het beoordelen van een voorschot, het voeren van discussies met de wederpartij en het begeleiden van een slachtoffer van A tot Z bij de terugkeer van het oude normaal zoals het slachtoffer dat vóór het ongeval kende. Je voert moeiteloos alle benodigde correspondentie en kunt snel schakelen. Je kunt prima communiceren met alle lagen in de bevolking; van slachtoffer tot jurist, expert en medici.

Samen met het slachtoffer zoek jij naar de beste oplossingen. Jij hebt de regie, bewaakt het proces en beslist over de inzet van de benodigde expertise(s). Je bent een ervaren onderhandelaar en kunt je mannetje of vrouwtje staan in de meest zware letselschadezaken.

Functie-eisen

 • HBO/WO diploma rechten/rechtsgeleerdheid of relevante vakopleiding (NIVRE-re) is een pr­é
 • Je bent enthousiast, betrokken en empathisch, communicatief sterk en werkt resultaatgericht
 • Je beschikt over een creatieve en scherpe geest
 • Je werkt graag efficiënt en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Ons aanbod

 • Een bovengemiddeld salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Meerdere bonusregelingen
 • Veel ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling
 • De mogelijkheid om thuis te werken
 • Uitdagende én leerzame werkomgeving
 • Informele en positieve werksfeer
 • Indien jij aantoonbaar één jaar of meer werkervaring hebt opgedaan, kun je na drie maanden direct starten met de NIVRE opleiding.

Meer informatie en solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie van letselschade expert en spreekt de werkwijze van RN Letselschade je aan? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van CV per e-mail naar info@rnletselschade.nl t.a.v. de heer E. Gormez.

Ons team

mw. E.S.E. Mahabier

mw. E.S.E. Mahabier

Letselschadejurist

mw. E.S.E. Mahabier

Letselschadejurist

"Talent wint wedstrijden, maar teamwork en intelligentie winnen kampioenschappen"

dhr. E. Gormez

dhr. E. Gormez

Directie

dhr. E. Gormez

Directie

NIVRE Register-Expert

"Een opgever wint nooit en een winnaar geeft nooit op"

mw. N. Straathof

mw. N. Straathof

Letselschadejurist

mw. N. Straathof

Letselschadejurist

"In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden"

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online