Als je een verkeersongeluk of arbeidsongeval hebt meegemaakt en daardoor letsel hebt opgelopen, is dat erg vervelend. Het letsel dat je hierbij hebt opgelopen kan ervoor zorgen dat de kostenposten hoog oplopen. Wij leggen uit wanneer je recht hebt op een schadevergoeding bij letselschade en hoe je de kosten kan verhalen op de aansprakelijke partij.

RN Letselschade helpt jou een letselschadeclaim in te dienen en een eerlijke vergoeding te krijgen voor jouw geleden schade. Wanneer je contact opneemt met de experts van RN Letselschade, ontvang je gegarandeerd snel en vrijblijvend advies. Binnen 60 minuten spreek je een letselschadespecialist die naar jouw verhaal luistert en je adviseert over de volgende stappen.

Je hebt recht op een schadevergoeding bij letselschade als de andere partij aansprakelijk is: de schade die is ontstaan komt door de schuld van de andere partij. Je moet bewijzen dat de andere partij onrechtmatig heeft gehandeld en dat jouw schade daardoor ontstaan is.

Schadevergoeding bij letselschade claimen

Als een ander schuld heeft aan een het ongeval waardoor jij letsel hebt opgelopen, dan hoef jij niet met de financiële schade blijven zitten. Je kan schadevergoeding claimen voor alle onkosten, de immateriële schade en het inkomensverlies dat is ontstaan vanwege het ongeval.

Bij letselschade is het van belang dat je de letselschadevergoeding zo snel mogelijk claimt. Dit hoef je niet zelf te doen: een van onze ervaren letselschadejuristen staat jou graag bij. Onze diensten zijn voor jou helemaal gratis: wij factureren alle kosten bij de verzekeraar van de tegenpartij. We zijn werkzaam door heel Nederland.

Wat is letselschade

Letselschade is de schade die ontstaat vanwege een ongeluk of ongeval. Dit gaat bijvoorbeeld om een hondenbeet, aanrijding, bedrijfsongeval, een gat in de weg of een verkeersongeluk. De materiële en immateriële schade kan je vergoed krijgen.

Schadevergoeding

Als de tegenpartij aansprakelijk is voor het ontstaan van het letsel, dan kunnen wij de letselschadevergoeding voor jou berekenen. De schadevergoeding bij letselschade bestaat uit allerlei schadeposten. Dit zijn onder andere het verlies aan inkomen, reiskosten, kinderopvangkosten, kosten voor medische hulp, aanpassingen in huis, het mislopen van een promotie op het werk en de kosten voor hulp in de huishouding.

De immateriële schade is het emotionele letsel dat je ervaart ten gevolge van het ongeval en hiervoor is een schadevergoeding mogelijk. Dit wordt smartengeld genoemd

Er zijn nog meer kosten die onder de schadeposten bij letselschade vallen. Heb je een vraag over de schadevergoeding bij of wil je weten welke schade vergoed wordt? Dankzij onze gratis letselschadescan weet jij meteen waar je aan toe bent. Eén van onze letselschade-experts neemt binnen 60 minuten contact met jou op en adviseert jou vrijblijvend over jouw letselschadezaak.

Wij zijn werkzaam door heel Nederland en kunnen ook bij jou op locatie een afspraak maken. Tevens is er veel digitaal mogelijk bij schadevergoeding bij letselschade. Heb je vragen of wil je meteen een schade melden? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen je graag!

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online