Er vinden jaarlijks veel verkeersongevallen plaats in Nederland. Deze ongevallen gaan vaak gepaard met schade. Een verkeersongeval kan onaangename gevolgen hebben. Zo kun je een aantal dagen uit de roulatie zijn door een hersenschudding of zelfs enkele maanden last houden van jouw spieren door een whiplash. Deze vervelende bijkomstigheden zijn vaak te verhalen bij de tegenpartij in de vorm van een schadevergoeding voor de geleden en nog te lijden schade. RN Letselschade helpt je na een verkeersongeval verder bij dit proces.

Driehoek
Letselschade bij een verkeersongeval

Snel navigeren?

Whiplash letselschade

Kop-staartbotsingen zijn één van de meest voorkomende ongelukken in het verkeer. Hierbij krijgt het slachtoffer van achteren een enorme klap naar voren. De kans op letselschade in de vorm van een whiplash is hierbij groot, omdat je nek zwaar belast wordt. De spieren, gewrichten en zelfs zenuwen kunnen hierbij ook aangetast worden. Een whiplash kan zowel lichamelijke als psychische klachten veroorzaken. Soms is dit direct na het ongeval duidelijk, maar het ook pas later optreden. Letselschade in de vorm van een whiplash is in veel gevallen te claimen bij de tegenpartij, vooral bij een verkeersongeval.

Letselschade na een ongeval

Als je betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval door toedoen van een ander, is er een grote kans dat je letsel hebt opgelopen. Waarschijnlijk is er niet alleen sprake van materiële schade, maar ook van immateriële schade. Onder materiële schade valt bijvoorbeeld je beschadigde auto en een doktersbezoek waarvoor je extra kosten moet maken. Dit soort schade is makkelijk uit te drukken in geld. Echter, het is ook mogelijk dat je emotionele schade hebt opgelopen. Je kan bijvoorbeeld ’s nachts niet slapen, omdat je maar aan het ongeluk blijft denken, of je hebt zwaar lichamelijk letsel opgelopen waardoor je levensvreugde aanzienlijk afneemt. Immateriële schade is niet zo gemakkelijk uit te drukken in geld, maar kan ook worden verhaald bij de tegenpartij. Hier helpt RN Letselschade jou bij. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en helpen jou verder, waar je ook bent. Ook digitaal is veel bij ons mogelijk. Zo ben je niet gebonden aan onze locatie in Amsterdam en kunnen wij altijd voor jou klaarstaan.

Aansprakelijkheid bij een verkeersongeval

RN Letselschade helpt jou na een ongeval verder. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk en zorgen ervoor dat jij de maximale vergoeding krijgt voor jouw geleden schade. Het letselschadeproces begint wanneer jij bij ons de schade meldt. Met behulp van onze vrijblijvende en gratis letselschadescan spreek jij binnen 60 minuten één van onze ervaren letselschadespecialisten en weet je meteen waar je aan toe bent. In een kennismakingsgesprek spreken we vervolgens alle gebeurtenissen goed door. Ben jij als fietser of als voetganger betrokken geraakt bij een ongeval? Dan is de kans op letsel erg groot. Ook dan behartigen wij op ieder moment jouw belangen. Ons doel is om jou zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat jij je snel weer op je herstel kan richten. Als wij een duidelijk beeld hebben van de gebeurtenissen, stellen wij de tegenpartij aansprakelijk. Dit is voor jou geheel gratis. Wij verhalen alle kosten op de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Hoewel het letselschadeproces een lang traject kan zijn, zorgen wij er wel meteen voor dat jij een voorschot op de schadevergoeding ontvangt. RN Letselschade wil het proces voor jou zo aangenaam mogelijk maken.

RN Letselschade helpt bij een verkeersongeval

Van licht letsel tot ernstig letsel; bij RN Letselschade behartigen wij de belangen van een slachtoffer na een ongeval. Wij regelen een schadevergoeding voor de geleden en nog te lijden schade. Dit doen wij op een transparante en persoonlijke manier, als cliënt bent u altijd up-to-date van de ontwikkelingen. Wilt u meer informatie over de hulp die RN Letselschade biedt? Neem dan gerust contact met ons op.

Bereken eenvoudig jouw schadevergoeding

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online