Heeft u letsel opgelopen door toedoen van een ander? Dat is erg vervelend. U heeft dan iemand nodig die uw belangen behartigt en u verder helpt tijdens het proces rondom de letselschadeclaim. RN Letselschade Den Haag helpt u verder, of u nu licht of ernstig letsel opgelopen heeft. Onze werkwijze is transparant en persoonlijk. Wij regelen alle belangrijke zaken voor u: van het uitzoeken van de gebeurtenissen tot het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. RN Letselschade Den Haag staat overal voor u klaar, geheel kosteloos.

RN Letselschade Den Haag. #1. Letselschadekantoor in de regio.

Er zijn verschillende dingen die u zelf al kunt ondernemen als u letselschade Den Haag heeft opgelopen. Neem allereerst contact op met één van onze letselschadespecialisten. Wij van RN Letselschade Den Haag starten dan het proces van de letselschadeclaim. Als u letselschade hebt opgelopen bij een verkeersongeval, is het belangrijk dat u een schadeformulier invult. Het schadeformulier schetst een goed beeld van de aansprakelijke partij en de gebeurtenissen. Verder is het verstandig om een huisarts te bezoeken. Niet alleen om uw lichamelijke gezondheid na te laten kijken, maar ook met het oog op de letselschadeclaim. Zo is het namelijk makkelijker om een verband te leggen tussen uw klachten en het ongeval.

RN Letselschadedenhaag Verkeersongeval Bij File
RN Letselschade Den Haag, #1.

Letselschade Den Haag claimen

Als het letselschadeproces van start gaat, begint dat bij het beoordelen van de schade. Uw persoonlijke RN Letselschade Den Haag specialist komt bij u langs om te bespreken wat er precies gebeurd is. Ook kan RN uw dossier als eerste letselschadekantoor volledig digitaal uitvoeren, als dit uw voorkeur heeft. Aan de hand van de gebeurtenissen stellen wij de tegenpartij aansprakelijk. We maken ook alvast een berekening van de schadevergoeding. Hier is geen vast bedrag voor bepaald, dus de hoogte van de schadevergoeding zal per zaak verschillen. Bij het vaststellen van een schadevergoeding spelen diverse factoren een rol, waaronder de ernst van het letsel, de gevolgen voor de toekomst en de tijdsduur van het herstel. Uw persoonlijke Letselschade Den Haag specialist is gedurende het proces uw aanspreekpunt dat altijd voor u klaarstaat bij vragen en onduidelijkheden. Wij houden regelmatig contact met u en met de tegenpartij. Dit is heel belangrijk om het proces zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

Aansprakelijkheid letselschade Den Haag

Bij het vaststellen van de aansprakelijkheid staat de oorzaak van uw opgelopen letsel centraal. Vaak wordt letselschade veroorzaakt door een verkeersongeval, arbeidsongeval of in het openbaar vervoer. Hierbij is er vaak sprake van een duidelijke aansprakelijke partij:

  • Verkeersongeval – Als u betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval, wordt het ingevulde schadeformulier gebruikt om de aansprakelijkheid vast te stellen. Is dit niet voldoende of is er geen schadeformulier ingevuld na het ongeval, dan kan er ook gebruik worden gemaakt van getuigen of technisch deskundigen om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.
  • Arbeidsongeval – Bij een ongeval op de werkvloer is in de meeste gevallen de werkgever aansprakelijk voor het letsel. Uw werkgever heeft dan niet voldaan is aan de zorgplicht. Dit betekent dat hij of zij niet heeft gezorgd voor een veilige werkomgeving.
  • Openbaar vervoer – Bij een val in het openbaar vervoer kunt u vervelende klachten overhouden. De vervoerder heeft een zorgplicht om al haar passagiers op een veilige en verantwoorde manier te vervoeren. Bijna altijd kunt u uw klachten vergoed krijgen door RN Letselschade Den Haag in te schakelen. U kunt contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Als het letsel verhaald kan worden, dan moet er een aangetekende brief verstuurd worden waarin de partij aansprakelijk wordt gesteld. Of u nu licht of zwaar letsel opgelopen hebt door het toedoen van een ander; RN Letselschade Den Haag begeleidt u bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. En dat kosteloos.

Contact RN Letselschade

Wilt u direct hulp bij het regelen van alle zaken omtrent een letselschadeclaim? Dan staat RN Letselschade Den Haag voor u klaar. Wij begrijpen dat het al vervelend genoeg is dat u letsel heeft opgelopen door toedoen van een ander. Daarom doen wij er alles aan om u zoveel mogelijk te ontlasten tijdens het claimen van uw letselschade. U kunt direct bij ons de geleden schade melden. Heeft u nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij letselschade komt u verder met RN Letselschade Den Haag. RN Letselschade is tevens als letselschadespecialist werkzaam in onder andere Zoetermeer, Rotterdam en Delft.

Letselschade melden

Letselschade melden

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp 9:00 tot 21:00 online