Op zoek naar een letselschadebureau, omdat u letsel heeft opgelopen door toedoen van een ander? Wij helpen u graag tijdens het letselschadetraject. Bij RN Letselschade Delft staan uw belangen in het hele proces voorop. Wij zorgen ervoor dat u een rechtvaardige en maximale vergoeding krijgt van de aansprakelijke partij.

Fietsongeval Letselschade Delft RN 800x500.jpg

Letselschade Delft. Wat nu?

Bij het oplopen van letselschade in Delft, zijn er een paar zaken die u zelf voorshands kunt doen. Het is van belang om zo snel mogelijk contact op te nemen met de letselschade professionals van RN Letselschade Delft. Wij brengen direct het proces rondom de letselschadeclaim op gang. Bij een letselschade die is opgelopen in een verkeersongeval, is het van cruciaal belang om een schadeformulier in te vullen. Daarnaast is het verstandig om uw huisarts te bezoeken. Dit is niet alleen voor fysieke kwalen die u heeft opgelopen, maar ook met het oog op de letselschadeclaim.

Meerdere soorten letselschade

Door diverse ongevallen kan letselschade ontstaan. De meeste situaties die zich voordoen zijn een arbeidsongeval, medische fout en verkeersongeval. Voor deze diverse situaties zijn verschillende typen verhaalbare letselschades mogelijk:

  • Affectieschade: het ernstig gewond raken of overlijden van een naaste kan veel verdriet veroorzaken. Hierbij moet wel sprake zijn van een ongeval waar een tegenpartij voor aansprakelijk is. 
  • Personenschade: het oplopen van schade ten gevolge van een ongeval. Denk hierbij aan een verkeersongeval of een bedrijfsongeval. Zelfs bij geringe letselschade komt u in aanmerking voor een schadevergoeding van enkele honderden euro’s tot duizenden. Wilt u meer weten over de letselschade bedragen? Neem dan contact met ons.
  • Overlijdensschade: hierbij gaat het om de nabestaanden van het slachtoffer. Na een overlijden kan het zijn dat de nabestaanden van de overledene niet meer kunnen voorzien in het nodige levensonderhoud. Hiervoor kan een schadevergoeding worden uitgekeerd. Bovendien kunnen de kosten voor de crematie en begrafenis voor een vergoeding in aanmerking komen. 
  • Shockschade (ofwel: acute stressstoornis): dit is psychische schade ten gevolge van een ongeval. Door geconfronteerd te worden met de ernstige gevolgen van een ongeval of het ervaren van een traumatische situatie kan deze vorm van schade ontstaan. 

Hulp bij claim indienen letselschade Delft

Een aantal stappen wordt doorlopen bij het claimen van letselschade Delft. Allereerst wordt de schade door uw persoonlijke letselschade professional beoordeeld. RN Letselschade Delft komt bij u langs om het ongeval te bespreken. Wij werken als eerste letselschadekantoor ook volledig digitaal, mocht uw voorkeur hiernaar uitgaan. Daarna stellen wij de tegenpartij aansprakelijk en maken we een berekening van de schadevergoeding. Vervolgens starten wij het schadeclaimproces.

Contact RN Letselschade Delft

Wilt u direct hulp bij het regelen van alle zaken omtrent een letselschadeclaim? Dan staat RN Letselschade Delft voor u klaar. Wij begrijpen dat het al vervelend genoeg is dat u letsel opgelopen hebt door toedoen van een ander. Daarom doen wij er alles aan om u zoveel mogelijk te ontlasten tijdens het claimen van uw letselschade vergoeding. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Bij letselschade komt u verder met RN Letselschade Delft. RN Letselschade is tevens als letselschade professional werkzaam in onder andere Rotterdam, Zoetermeer en Den Haag.

Letselschade melden

Letselschade melden

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp 9:00 tot 21:00 online