Letselschade opgelopen? Wij zijn gespecialiseerd in het berekenen van letselschade bedragen. Het is erg vervelend als u letselschade oploopt. De effecten kunnen een tijdelijk, langere periode of zelfs een blijvende impact hebben op uw gezondheid. Uw gezondheid gaat voor alles en u kunt natuurlijk de schade of het leed nooit in geld uitdrukken. Toch helpt een schadevergoeding bij veel situaties voor het gevoel van rechtvaardigheid. Lees verder voor meer informatie over de berekening van letselschade bedragen. Letsel claimen, dat doe je met RN Letselschade.

Letselschade smartengeld in Nederland

De Nederlandse letselschade bedragen zijn de Amerikaanse niet, waar men enkele honderden tot miljoenen dollars kan claimen. Toch kunnen de letselschade bedragen in Nederland ook aardig oplopen te beginnen bij enkele duizenden euro’s, voor tijdelijke ongemakken. Maar dient dan wel een ervaren jurist of advocaat in huis te hebben. De vergoeding kan oplopen tot wel miljoenen euro’s voor meervoudige en extreem zware letsels. Het is dan ook een belangrijke zaak om een goed team van specialisten aan te stellen dat alle mogelijk schade componenten kan uitrekenen van uw schadevergoeding bij letselschade.

Veldman 325 300x200 1
RN Letselschade | Wij vertellen u wat er moet gebeuren bij letselschade voor een maximale vergoeding.

Hoewel iedere letselschadezaak uniek is, kunnen wij u op basis van onze expertise en jarenlange ervaring wel een gemiddelde letselschade vergoeding in vergelijkbare zaken geven. Het uiteindelijke bedrag dat u krijgt is afhankelijk van het beloop van uw dossier en de duur van uw klachten en kan nooit nauwkeurig tot op de komma worden uitgerekend. Toch maar een berekening maken van uw vergoeding? Klik dan hier.

Soorten & letselschade bedragen

Deletselschade bedragen op uw persoonlijke situatie? – Geringe Letselschade
De experts zetten alles op alles om uw rechten te claimen – Lichte Letselschade
Ervaren, deskundig en toegankelijk. Zij gaan voor u door het vuur – Matige Letselschade
#1. RN | Volledig digitaal letselschade claimen of bij u thuis kennismaken – Ernstige Letselschade
Wij hielpen 1500+ slachtoffers in 2019, succespercentage van 97,8% zonder rechtszaak – Zware Letselschade

Posten die voor vergoeding in aanmerking komen

Zoals gezegd is elk geval uniek en daarom zijn er ook steeds andere kosten posten die voor vergoeding in aanmerking komen. Toch zijn er ook veel posten die in vrijwel elke letselschade zaak terugkomen. Zo kunt u toch aan de slag met het berekenen van letselschade bedragen. Denk onder meer aan een vergoeding voor de volgende posten:

  • Noodzakelijke medische kosten die niet worden vergoed
  • Kosten van reparatie fiets, auto, bril en andere eigendommen
  • Gederfde inkomsten omdat u (enige tijd) niet kon werken
  • Voor het van vervoer naar een arts, ziekenhuis en/of therapeut
  • Kosten van externe hulp (huishouding, persoonlijke verzorging, uitlaten van de hond, boodschappen doen)
  • Facturen voor een noodzakelijke verbouwing aan uw huis of voor een verhuizing
  • Kosten als gevolg van studievertraging, misgelopen promotie
  • Kosten in verband met eigen bedrijf (inhuur personeel, omzetverlies)

Documenteren

Om met succes letselschade bedragen te claimen dient u wel te kunnen aantonen dat u deze kosten heeft gemaakt. Het bewaren van bonnetjes en facturen is dan ook belangrijk! Ook bonnetjes van de taxi, de honden uitlaatservice en facturen van apotheek, stomerij en alles wat u verder aan kosten heeft. U kunt niet zomaar alles claimen, de kosten die u heeft gemaakt moeten ook aantoonbaar noodzakelijk zijn geweest en verband houden met het opgelopen letsel.

Meer dan 95% van alle letselschade zaken lossen wij op buiten de rechter om. U hoeft dus bijna nooit een procedure te voeren. Wij hebben veel ervaring in letselschade bedragen in der minne te regelen.

Letselschade berekenen

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online